Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Літні шини Мішлен: чому вони найкращі

Як обрати шини для свого авто?

Фото shiny-diski.com.ua.

Літні шини Мішлен: чому вони найкращі

Літня авторезина Мішлен представлена ​​різними типорозмірами

Волинянам пропонують купити літні шини Мішлен в інтернет-магазині tireshop.ua/motoshini/michelin за доступними цінами і доставкою по всій Україні. У каталозі представлено широкий асортимент покришок від відомого бренду.

Особливості літніх шин Michelin

Літні шини Michelin від всесвітньо відомого виробника з Франції відрізняються унікальним складом матеріалу, склад якого включає натуральні компоненти і синтетичні речовини, доповнені великою кількістю підсилювачів і стабілізаторів.

У порівнянні із зимовими варіантами, літні шини Мішлен є більш жорсткими. Для виробництва літньої гуми виробник застосовує новітні технології, які забезпечують отримання готових виробів з високими показниками міцності, чудовою керованістю, відмінними гальмівними властивостями, зчепленням з дорогою і опірністю коченню.

Малюнок протектора має водовідштовхувальні властивості, що виключають утворення водяного клина при русі по мокрій трасі. Літня авторезина Мішлен представлена ​​різними типорозмірами, і без перебільшення авто- і мотошини бренду можна назвати досконалими на думку тих, хто цінує продукцію французького виробника.

Покришки на літо: що вибрати

Бренд виробляє різні модельні лінійки і серії шин, які мають свої особливості та переваги.

Cross Climate. Ця лінійка літніх покришок Мішлен для легкових авто, а також для позашляховиків (з поміткою SUV), стала однією з найуспішніших. Крім того, вона включає посилену модель з підвищеною вантажопідйомністю з маркуванням XL в назві. Примітно, що дані літні шини володіють такими характеристиками, що деякі власники авто використовують їх в якості всесезонного варіанту.

На сторінках каталогу створені зручні фільтри, за допомогою яких ви зможете швидко знайти необхідну модель за назвою бренду, моделі, ціною та іншими параметрами.

Energy. У серію входить кілька літніх моделей, які сприяють скороченню витрати палива, а, відповідно, і зниження кількості шкідливих викидів в атмосферу. Великим попитом у автовласників користуються EnergySaver і EnergySaver + легкових авто, а також шини Energy XM2, які зарекомендували себе, як відмінне «взуття» для позашляховика. Лінійка включає також покришки, призначені для різних осей вантажівок, наприклад літні шини X Line Energy.

Primacy. Шини з цієї серії забезпечують хорошу керованість і безпеку при їзді по міських дорогах. Літня авторезина Primacy MXM4 забезпечує гальмування зі скороченою дистанцією. Шини Primacy LC призначені для установки на авто преміум-класу, а покришки, що мають маркування SUV, підходять для використання на позашляховиках.

Спеціальні пропозиції від Мішлен

Брендом Michelin була запущена окрема лінійка шин Latitude, призначена для оснащення позашляховиків.

Моделі покришок з цієї серії відрізняються:

  • високою прохідністю,
  • акустичним комфортом,
  • зносостійкість і динамічністю.

Agilis

Лінійка шин призначена для використання на комерційному транспорті. Класичні варіанти літніх шин Агіліс і Агіліс а також Агіліс 51 відрізняються чудовою стійкістю на мокрій дорозі, економною витратою палива і низьким опором коченню.

Michelin Pilot

Це серія літніх шин для легкових авто, суперкарів, позашляховиків. На особливу увагу заслуговує спортивний дизайн протекторів і здатність забезпечувати швидке гальмування і моментальну реакцію на команди керма.

На сторінках каталогу створені зручні фільтри, за допомогою яких ви зможете швидко знайти необхідну модель за назвою бренду, моделі, ціною та іншими параметрами.

Telegram Channel