Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Вилазьте, я вас не буду везти»: у Рівному з маршрутки вигнали бабусю

Отакої!

Фото itvmg.com.

«Вилазьте, я вас не буду везти»: у Рівному з маршрутки вигнали бабусю

Рівняни знову нарікають на громадський транспорт

Серед головних скарг не лише підвищення вартості проїзду, неналежний стан самих маршруток та небажання везти дітей за 50 % вартості. А тепер ще й додалося хамство й небажання їхати по маршруту, передає itvmg.com.

А він до 12 школи доїхав сказав вилазьте, я вас везти не буду і розвернувся і поїхав.

У прямий етер програми на телеканалі ITV media group зателефонувала рівнянка, яка поскаржилась, що її вигнали з маршрутки.

«Я 30 їхала вранці без десяти шість сіла на 47 маршрутку на кінцеву на Льонокомбінат і спитала за безплатно можна? Можна. Я сіла. Довіз до 12 школи і висадив, сказав, що я їхати не буду. А він до 12 школи доїхав сказав вилазьте, я вас везти не буду і розвернувся і поїхав. Якщо ти не хочеш їхати я тебе не заставляю. Скажи, я не їду або не беру і я насильно не сяду»

На запитання чи жінка скаржилась в Управління транспорту, вона відповіла: «Куди я буду подавати скаргу, я там знаю, куди його подавати. Оце бачу вашу програму, то так і розказала. Бо воно мене болить, я живу одна, я не маю куди подітися і нема за що жить».

Нагадаємо, що нещодавно під час засідання виконавчого комітету Рівнеради було прийнято рішення, що з 1 червня, вартість проїзду у тролейбусах становитиме 6 гривень, а в маршрутках – 8 гривень.

Читайте також: В Луцькраді прокоментували підняття тарифів в приміських маршрутках.

Telegram Channel