Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку визначено переможців вокального проєкту «Співай за мрію-2»

Фото lutskrada.gov.ua.

У Луцьку визначено переможців вокального проєкту «Співай за мрію-2»

Свої вокальні вміння демонстрували діти з Волинської, Рівненської, Львівської, Вінницької, Чернігівської областей та міста Кривий Ріг

На Театральному майдані Луцька впродовж 5 та 6 червня тривав гала-концерт телевізійного вокального проєкту «Співай за мрію-2», інформує Луцька міська рада.

Цьогоріч до участі у всеукраїнському конкурсі зголосилось понад сотня учасників віком від 8 до 16 років. Свої вокальні вміння демонстрували діти з Волинської, Рівненської, Львівської, Вінницької, Чернігівської областей та міста Кривий Ріг.

3 місце телевізійного вокального проєкту «Співай за мрію-2» зайняв лучанин Максим Понурко. 2 місце — за маневиччанкою Юлією Черчик, а 1-ше — за співачкою з Луцька Ольгою Стефанишиною.

Учасників пісенного фестивалю привітала заступник міського голови Ірина Чебелюк. Тридцятьом дітям Луцької міської об’єднаної територіальної громади вона вручила грошові сертифікати та подарунки від міського голови Ігоря Поліщука.

Реклама Google

«Це - неймовірний фестиваль. Ми раді вітати усіх, хто взяв участь в конкурсі, та й, звісно, переможців. Шановні учасники я точно знаю, що в кожного з вас була мрія. І сьогодні вона здійснилась. Але я бажаю вам, щоб ваші мрії ніколи не закінчувались. Щоб ваше дитинство було щасливим, веселковим та радісним», - привітала вона юних співаків.

Читайте також: Луцький замок запрошує на фестиваль

Отож, 3 місце телевізійного вокального проєкту «Співай за мрію-2» зайняв лучанин Максим Понурко. 2 місце — за маневиччанкою Юлією Черчик, а 1-ше — за співачкою з Луцька Ольгою Стефанишиною.

Гран-прі фестивалю здобула лучанка Анна Ткач.

Telegram Channel