Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Винуватець аварії, в якій загинула 21-річна дівчина, не сяде за ґрати

На рішення суду ще можна подати апеляцію.

Фото Національної поліції України.

Винуватець аварії, в якій загинула 21-річна дівчина, не сяде за ґрати

Миколаївський районний суд Львівської області звільнив від відбування покарання 24-річного водія Chevrolet Aveo Романа Бучинського

Чоловік спричинив ДТП біля села Крупське Миколаївського району на Львівщині. Йому призначили три роки іспитового терміну, передає Zaxid.net.

Смертельна аварія трапилася 20 вересня о 6:20 ранку на трасі Миколаїв – Жидачів – Журавно. Автомобіль Chevrolet Aveo виїхав на праве узбіччя, перекинувся і злетів із траси в кювет. Унаслідок аварії загинула 21-річна пасажирка, мешканка Нового Роздолу, ще двоє людей із травмами потрапили в лікарню. За кермом був 24-річний мешканець Нового Роздолу.

Реклама Google

Суддя визнав 24-річного водія Chevrolet Aveo винним у вчинені ДТП та призначив йому 5 років позбавлення волі, втім від відбування покарання його звільнив.

Водій Chevrolet Aveo Роман Бучинський у суді свою провину визнав повністю та розкаявся.

Враховуючи обставини, 1 червня суддя Миколаївського районного суду Львівської області Олександр Бачун визнав 24-річного водія Chevrolet Aveo винним у вчинені ДТП та призначив йому 5 років позбавлення волі, втім від відбування покарання його звільнив. Впродовж трьох років він має періодично з’являтися до органів державної пенітенціарної служби та повідомляти про зміну місця проживання чи роботи.

Читайте також: У єпархії УПЦ Московського патріархату відреагували на волинського священника в жіночому одязі.

Крім цього, він має заплатити 1,6 тисячі гривень судових витрат. На це рішення ще можна подати апеляцію.

Telegram Channel