Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У центрі міста хлопці носили в труні голу дівчину (Відео 18+)

Отакої!

Фото sensusua.wordpress.com.

У центрі міста хлопці носили в труні голу дівчину (Відео 18+)

Інцидент трапився серед білого дня в центрі Львова, коли там було багато перехожих і туристів

Жителі Львова стали очевидцями дивного перформансу - кілька молодих хлопців центральними вулицями міста носили труну, в якій сиділа гола дівчина.

Відео появилось в Instagram-акаунті Lviv_lives, передає УНІАН.

Користувачі соцмереж були обурені хуліганськими діями молодих людей.

На ньому видно, як в труні сидить дівчина з різнокольоровим волоссям, тримаючи пластиковий стаканчик в руках. Перформанс проходив у центрі Львова - на Площі Ринок і вулиці Вірменській - серед білого дня, коли там було багато перехожих і туристів, яких неабияк здивувала така «акція».

Користувачі соцмереж були обурені хуліганськими діями молодих людей:

«Боротьба за права перетворюється на цирк виродків», «Це нова реклама похоронного бюро», «Дурнів вистачає скрізь», «Культурна столиця...», «Це не мистецтво, а мука для психіки», «Мізків явно не вистачає».

А одна з користувачок впізнала в дівчині свою однокласницю Надю, зазначивши, що вона художниця і часто влаштовує різні перформанси.

Також ЗМІ повідомляють, що перформанс влаштували художники галереї «Гангрена», яка знаходиться поряд з відомим вірменським кафедральним собором.

Співорганізатор галереї Олег Гердій пояснив ресурсу Galnet концепцію інциденту:

«Життя і свобода. Перемога над межами і смертю. І просто розвага і самореклама. І, як записано в концепції галереї, випробування меж здорового глузду і терпіння громадськості», - зазначив він.

Telegram Channel