Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Розшукують вагітну, яка залишила маленького хлопчика на автовокзалі

Працівникам соціальних служб хлопчик сказав, що його звати Тимур. Прізвища він не знає.

Фото pixabay.com.

Розшукують вагітну, яка залишила маленького хлопчика на автовокзалі

Подія трапилася на Херсонщині

Служба у справах дітей та поліція шукають жінку, яка 8 червня на приміському автовокзалі залишила маленького хлопчика.

Про це Суспільному розказала начальниця служби у справах дітей Херсонської обласної державної адміністрації Людмила Афанасьєва.

Реклама Google

У Херсоні на зупинці залишила дитину жінка, яка приїхала з Одеси і повернулась туди. 

«У Херсоні на зупинці залишила дитину жінка, яка приїхала з Одеси і повернулась туди. Проводяться слідчі дії. Поширюємо інформацію, щоб знайти знайомих, рідних, можливо, хтось бачив, їхали разом, розмовляли. Зараз дитинка в безпеці, перебуває в лікарні на обстеженні. Маленький, наляканий хлопчик», - розповіла Людмила Афанасьєва.

Працівникам соціальних служб хлопчик сказав, що його звати Тимур. Прізвища він не знає. Йому близько 3-4 років. На відео з камер спостереження з автостанції жінка – мати або супроводжуюча особа. Вона вагітна.

«Вчора ми шукали по своїх напрямках. Бо хто знає, може дитину вкрадено. Таке може бути. Ми працювали по таких закритих варіантах. Зараз проводиться велика робота полісменами, але треба ще і громадськість під'єднати. Дитина в безпеці, але про яку безпеку ми говоримо, якщо поруч немає матері», - сказала Афанасьєва.

Читайте також: Волинська лікарка розповіла, в котрій годині треба лягати спати, щоб бути здоровими

За словами речниці Нацполіції Херсонської області Тетяни Скуби, наразі поліція проводить оперативно-розшукову роботу, опитує людей, які проживають поблизу автовокзалу.

Світлана Білоус

Telegram Channel