Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
На Волині маму позбавили батьківських прав на двох малолітніх діток

Жінка свідомо протягом останніх 9 років ухиляється від своїх обов’язків.

Фото з фейсбуку.

На Волині маму позбавили батьківських прав на двох малолітніх діток

Бо горілка замінила жінці дітей

Про такий намір стало відомо на черговому засіданні комісії з питань захисту прав дитини під головуванням  заступниці Іваничівського селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан. Про це повідомляє сайт Іваничівської селищної ради.

При розгляді першого питання - про надання висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав матері стосовно двох малолітніх дітей - стали відомі факти неналежної поведінки і незадовільного виховання дітвори горе – матері.

Горе-мама зловживає алкогольними напоями, не створює належних умов для проживання малолітніх дітей, не займається їх лікуванням.

Ретельно вивчивши матеріали, члени  комісії  взяли до уваги те, що гр. П. свідомо протягом останніх дев’яти років ухиляється від виконання батьківських обов’язків: зловживає алкогольними напоями, не створює належних умов для проживання малолітніх дітей, не займається їх лікуванням. Члени комісії одноголосно прийняли рішення про  надання висновку щодо доцільності позбавлення  батьківських прав матері стосовно малолітніх дітей.

Реклама Google

За результатами розгляду даного питання, комісією доручено службі у справах дітей селищної ради підготувати відповідний проєкт рішення на засідання виконавчого комітету селищної ради та проєкт висновку.

Читайте також: Сироти при живих батьках

На комісії також  розглянули та затвердили два індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. 

Джерело: Роксолана ВИШНЕВИЧ
Telegram Channel