Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Президент Зеленський вручив футболістові-патріоту Зозулі орден «За заслуги»

Ото козарлюга!

Фото УНІАН.

Президент Зеленський вручив футболістові-патріоту Зозулі орден «За заслуги»

Якраз перед самісіньким Євро-2020...

Колишній форвард «Динамо», «Дніпра» та збірної України Роман Зозуля отримав від президента України Володимира Зеленського престижну відзнаку - орден «За заслуги» III ступеня.

Нагадаємо, що Зозуля покинув нещодавно іспанську команду «Альбасете».

31-річний нападник продемонстрував нагороду у своєму Facebook. В дописі він процитував класика української літератури Остапа Вишню, повідомляє УНІАН.

«Оті дурні, що кричать «націоналіст!», не розуміють і ніколи не зрозуміють, що я зумів об’єднати любов до мого народу з любов’ю до всіх народів світу»!

«В якому б куточку світу я не був, завжди гордо кажу, що я - українець. І сьогоднішня нагорода, орден «За заслуги» III ступеня, для мене надзвичайно цінна. Щиро вдячний президенту Володимиру Зеленському за відзнаку. Любіть Україну», - написав Зозуля в соціальній мережі.

Зозуля регулярно надає допомогу українській армії на сході, а також займається волонтерською діяльністю.

Варто зазначити, що цей орден вручають за здобутки в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах суспільної діяльності на благо України. Зозуля регулярно надає допомогу українській армії на сході, а також займається волонтерською діяльністю.

Реклама Google

Читайте також: «Героям слава!»: президент УАФ Павелко вилетів на переговори щодо форми збірної України на Євро-2020.

Telegram Channel