Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Футболісти з Волині отримали новий спортивний інвентар (Фото)

Гравці з Гіркої Полонки отримали нову форму.

Фото зі сайту Боратинської сільської ради. 

Футболісти з Волині отримали новий спортивний інвентар (Фото)

В арсеналі гіркополонківських футболістів відбулося поповнення

Новий спортивний інвентар придбали для футбольної команди села Гірка Полонка, яка виступає у чемпіонаті Луцького району з футболу, а також для команди юнаків, які нещодавно стали бронзовими призерами дитячої футзальної ліги Волині 2020-2021 років серед юнаків (U-9) 2012-2013 р.н. і молодші. Про це інформують на сайті Боратинської громади.

Сільський голова зазначив, що гордий тим, що в громаді розвивається спорт, спортсмени демонструють достойні результати, подякував тренерам, батькам за виховання підростаючого покоління, а спортсменам побажав подальших успіхів на спортивній ниві.

Подарунки спортсменам вручили Боратинський сільський голова Сергій Яручик, депутат сільської ради Андрій Мороз, староста сіл Гірка Полонка, Полонка, Оздів Вадим Веремчук та заступник директора комунального закладу загальної середньої освіти «Гіркополонківський ліцей Боратинської сільської ради» Інна Гайдай.

Читайте також

Сільський голова зазначив, що гордий тим, що в громаді розвивається спорт, спортсмени демонструють достойні результати, подякував тренерам, батькам за виховання підростаючого покоління, а спортсменам побажав подальших успіхів на спортивній ниві. Під час зустрічі також обговорили перспективи розвитку футболу у Боратинській громаді.

 
Telegram Channel