Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Вже у липні в Луцьку візьмуться за реконструкцію площі перед РАЦСом

Фактично площа перебуває в аварійному стані.

Фото Волинські новини.

Вже у липні в Луцьку візьмуться за реконструкцію площі перед РАЦСом

Частину коштів із субвенції на соціально-економічний розвиток, залученню яких посприяв народний депутат Ігор Палиця, спрямують на ремонт площі перед Палацом урочистих подій в Луцьку

Про це 11 червня під час традиційного щотижневого звіту проінформував Луцький міський голова Ігор Поліщук, пишуть Волинські новини.

Площа перед РАЦСом - найбільше знищена серед усіх площ у Луцьку.

Як наголосив міський голова, площа перед РАЦСом - найбільше знищена серед усіх площ у Луцьку. Фактично вона перебуває в аварійному стані.

Реклама Google

«Вона непридатна для використання. Ми замовили дуже гарний проект, який опублікуємо згодом. Скажу лише, що на території площі передбачили величезну кількість озеленення, зону для проведення масових заходів, буде відпочинкова зона-сквер, додаткові місця для паркування і багато іншого», - розповів Ігор Поліщук.
Додав, що найближчим часом планують оголошувати процедуру закупівлі, і вже у липні цього року приступати до ремонтних робіт.

Читайте також у нас: Те, що вчора відбувалось на каналі Коломойського+Медведчука=Зеленського, – це пекло​.

Як відомо, 26 травня 2021 року під час сесії Луцької міської ради внесли зміни до бюджету Луцької міської територіальної громади. Зміни до бюджету, зокрема, враховують субвенцію на соцекономрозвиток від народного депутата України Ігоря Палиці в сумі 12 250 тисяч гривень. Частину цих коштів буде використано для капітального ремонту площі перед РАЦСом, решта - скверу поблизу НВК №26.

Telegram Channel