Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Пів мільйона на рахунках: дві бабусі розбагатіли на торгівлі наркотою

В банку 73-річна пенсіонерка тримала 660 тисяч гривень.

Фото Полтавська поліція.

Пів мільйона на рахунках: дві бабусі розбагатіли на торгівлі наркотою

У Лубнах Полтавської області 72-річна та 73-річна пенсіонерки торгували наркотиками

Жінки активно збували наркотики серед місцевих наркозалежних, інформує пресслужба Нацполіції Полтавської області.

 

 За попередньою версією слідства, тіньовий бізнес заснувала 73-річна пенсіонерка. Вона продавала наркотики місцевим.  Жінка мала 72-річну спільницю, котра активно допомагала збувати наркотики.

За місцем мешкання пенсіонерок правоохоронці провели обшуки і виявили пакетики із наркотичними речовинами та пігулками, грошові кошти, мобільні телефони, банківські картки тощо. Вилучене направлено на експертне дослідження.

 

 «Встановлено, що за період своєї злочинної діяльності 73-річна жінка відкрила рахунок в одному із банків, сума на якому сягала майже 660 тисяч гривень. Ці кошти були отримані в результаті збуту наркотичних та психотропних речовин»- повідомив Дмитро Майборода, начальник Лубенського районного відділу поліції.

Встановлено, що за період своєї злочинної діяльності 73-річна жінка відкрила рахунок в одному із банків, сума на якому сягала майже 660 тисяч гривень.

Фігурантку затримали. Її звинувачують у  вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених чотирма статтями щодо придбання, незаконного зберігання і збуту наркотиків. На час досудового розслідування жінці обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

 

 Її спільниці також повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Зібрані матеріали досудового розслідування направлені до суду з обвинувальним актом відносно обох фігуранток. Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Читайте також у нас: Чоловік замовив у кілера вбивство колишньої коханої​.

Telegram Channel