Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Швейцарці зарано раділи із нашим волинським кроликом... (Відео)

Маємо першу бойову нічию – 1:1.

Фото із сайту ratingbet.com.

Швейцарці зарано раділи із нашим волинським кроликом... (Відео)

Суддя із Франції Клеман Тюрпен за допомогою WAR відмінив переможний гол Маріо Гаврановича у ворота «драконів» з Уельсу, який він забив за кілька хвилин до фінального свистка

Чемпіонат Європи-2020. Олімпійський стадіон (Баку, Азербайджан). Група «А». Тур 1. Уельс – Швейцарія – 1:1 (0:1 – Брель Емболо, 49 хв.; 1:1 – Кіффер Мур, 74).

Переконані, коли Брель Емболо нарешті вивів швейцарців уперед, бо вони таки володіли ігровою та територіальною перевагою, за країну озер, сирів і годинників радісно кричали: «Гол!» і читачі сайту volyn.com.ua, адже вже познайомилися з прогнозами нашого редакційного мольфарика, який «ставив» на швейцарців.

І як ми переживали, коли валлієць Кіффер Мур ударом своєю забинтованою головою відновив перевагу.

Проте за кілька хвилин до фінального свистка ми знову стрибали у радісному пориві, адже «хрестоносець» Маріо Гавранчич, який тільки вийшов на заміну, першим доторком відправив м’яч у сітку воріт Уельса. На жаль, WAR показав маленький офсайд. Але цього було досттньо, щоб рахунок передбачень нашого вуханя став нічийним – 1:1.

На жаль, WAR показав маленький офсайд. Але цього було досттньо, щоб рахунок передбачень нашого вуханя став нічийним – 1:1.

Нагадаємо, вчора наш кролик передбачив підсумок стартового матчу Євро-2020 Туреччина – Італія – 0:3.

Редакційний вухань спрогнозував і підсумок сьогоднішнього матчу Данія – Фінляндія, який розпочнеться вже о 19:00.

Дивимось його прогноз:

Читайте у нас також: «Волинянка здобула іменну ліцензію на Олімпійські ігри у Токіо на Чемпіонаті світу з дзюдо (Фото)».

Telegram Channel