Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Засудили молодика, який вбив свою бабусю на Горохівщині

Сяде на 13 років.

Фото ІА Волинські новини.

Засудили молодика, який вбив свою бабусю на Горохівщині

Інцидент стався в селі Холонів в лютому торік

На Волині суд визнав винним Назара Дідицького, жителя села Холонів колишнього Горохівського району, у вбивстві бабусі. У Луцькому міськрайонному суді хлопцю зачитали вирок.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс», передає ІА Волинські новини. 

«На підставі ч. 1 ст.70 Кримінального кодексу України за сукупністю злочинів, шляхом часткового складання, призначення покарання остаточно визначити Дідицькому Назару Миколайовичу 13 років позбавлення волі з конфіскацєю майна на право повної власності. Строк тримання під вартою рахувати з 8 лютого 2020 року,» – зачитав вирок суддя Луцького міськрайонного суду В’ячеслав Покидюк.

Щоб приховати злочин, молодик підпалив будинок, і виніс із хати всі гроші. 

Нагадаємо, у селі Холонів колишнього Горіхівського району у лютому 2020 року трапилася трагедія. 18-річний хлопець вбив свою бабусю. Окрім того, аби приховати злочин, він підпалив будинок.

Після цього хлопець ще виніс із хати гроші. Правоохоронці затримали хлопця вже в автобусі, який їхав з Луцька до Рівного. Суд при винесенні вироку врахував обтяжуючі обставини: хлопець вчинив злочин, будучи у стані алкогольного сп’яніння, вину визнав частково, у скоєному не розкаявся та вчинив особливо тяжкий злочин з корисливих мотивів. Раніше судимостей хлопець не мав. Тепер за вбивство Назар Дідицький відсидить 13 років у тюрмі. Він має право на оскарження вироку в апеляційному суді.

Читайте також: Відоме ім'я воїна, який загинув учора на Сході України

Джерело: ІА Волинські новини.
Telegram Channel