Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Горохові маленькі сонечка шукали казку

Малечі свято сподобалося.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

У Горохові маленькі сонечка шукали казку

Колектив дитсадка «Сонечко» перевтілився у героїв української народної казки «Вовк і семеро козенят»

Виставу влаштували на подвір’ї закладу. Хлопчики і дівчатка з груп «Ромашка», «Бджілка», «Дзвіночок», «Краплинка» і «Калинка» не лише дивилися на дійство, а й виконували різні завдання, щоб знайти розігнаних Вовком Козенят. Знати потрібно було немало, адже мали лише підказки з буквами, на які починаються назви дерев, де могли затаїтися звірята. Відшукали швидко клен і березу, горіх, ялинку, вишеньку й разом із симпатичними персонажами…  Врешті малі всезнайки дуже раділи, що повернули Козенят в імпровізований будиночок, де  їх зачекалася заплакана Коза-матуся і, звісно, ждав щасливого закінчення доброзичливий Вовк. Завдяки знанням малечі продовжилася повчальна казка. 

Усі 140 вихованців настільки люблять схожі квести, що їх проведення дорослі вже зробили традицією.  

За змістовний квест дітвора довго плескала в долоньки режисеру-постановнику дійства Тетяні Окис, музичним керівникам Валентині Грибок, яка зіграла роль Кози-мами, і Анні Вовняр, котра була Козеням, психологу Мар’яні Давидюк, сестрі медичній Ользі Уханській, вихователям Оксані Тимчушин і Жанні Радванецькій, помічникам вихователів Ірині Горбуль і Надії Демчук, які теж зіграли ролі Козлят, і Вовкові, під маскою якого впізнали виховательку Тетяну Брячак.  

Нагадаємо, у Ковелі діти показали, як супергерої перемагають коронавірус.

Завідувачка ЗДО «Сонечко» Галина Озірська зазначила, що всі 140 їхніх вихованців настільки люблять схожі квести, що їх проведення дорослі вже зробили традицією.  


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel