Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині, щоб дістати загиблого водія з автівки, викликали рятувальників

Сталося ДТП за участі  легкового автомобіля, який не впорався з керуванням і в’їхав у бетонну плиту.

Фото vl.dsns.gov.ua.

На Волині, щоб дістати загиблого водія з автівки, викликали рятувальників

За минулий тиждень волинські рятувальники загасили 12 пожеж та 14 разів виїжджали на аварійно-рятувальні роботи

З 7 до 13 червня підрозділи пожежно-рятувальної служби області здійснили 12 виїздів на гасіння пожеж, 14 – на проведення аварійно-рятувальних робіт, інформує ГУ ДСНС України у Волинській області.

7 червня в м. Камінь-Каширський на вул. Торговій під час проведення робіт у траншеї відбувся зсув грунту, в наслідок чого на глибині двох метрів опинилась людина. Особовий склад 8-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС області врятував чоловіка та передав працівникам швидкої допомоги.

Читайте також: На Волині легковик розбився на місці ремонту дороги. Водій загинув (Відео)

13 червня о 18:25 у Ковельському районі біля с. Городище сталося ДТП за участі  легкового автомобіля, який не впорався з керуванням і в’їхав у бетонну плиту. Внаслідок ДТП чоловік 2002 року народження загинув. Черговим відділенням  4-ї ДПРЧ м. Ковель проведено деблокування загиблого з автомобіля.

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в легковому автомобілі в м. Луцьку. До місця виклику виїхали рятувальники 1-ої державної пожежно-рятувальної частин

Щодо ліквідації пожеж:

13 червня о 17:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в легковому автомобілі в м. Луцьку. До місця виклику виїхали рятувальники 1-ої державної пожежно-рятувальної частини, о 17:53 вогнеборці локалізували пожежу, о 17:55 ліквідували. До ліквідації пожежі залучили 4 співробітники та 1 одиницю спецтехніки. Вогнем знищено ізоляцію електропроводки, лако-фарбове покриття капоту, пошкоджено  відсік двигуна. Ймовірна причина пожежі: несправність електричної системи. 

За минулий тиждень сапери ДСНС Волині знешкодили 7 одиниць вибухонебезпечних предметів. Вилучення та знищення застарілих боєприпасів часів Другої Світової війни проводилось у Володимир-Волинському та Ковельському районах.

Загалом з початку року  сапери ДСНС Волині вилучили та знешкодили 285 вибухонебезпечних предметів часів Першої та Другої Світових воєн, очистили територію площею 3,25 га.

Telegram Channel