Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Вболіваємо за якісний футбол разом з волинським пухнастим прогнозистом у матчі Іспанія - Швеція (Відео, Анонс)

Команди провели між собою 9 поєдинків.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Вболіваємо за якісний футбол разом з волинським пухнастим прогнозистом у матчі Іспанія - Швеція (Відео, Анонс)

У понеділок, 14 червня, у Севільї на Олімпійському стадіоні відбудеться поєдинок Євро-2020 у групі Е, в якому збірна Іспанії поміряється силами з командою Швеції

Прогноз нашого вухастого мольфара

Усім би таку впевненість та наполеглевість - наш редакційний кролик «Газети Волинь» не втомлюється робити сміливі та рішучі прогнози. З нами футбол дивитись цікавіше. Дізнавайтесь переможця гри у нашому відео.

Збірна Іспанії

Іспанська дружина у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2020 виступала під керівництвом Роберто Морено. Однак присутність на тренерському містку не нинішнього коуча Луїса Енріке ніяк негативно на силі колективу не позначилося - «червона фурія» виграла групу F, і переконливо пройшла до фінального турніру. У 10 матчах іспанці здобули 8 перемог при двох нічиїх. Свого найближчого переслідувача - команду... Швеції - піренейці випередила на п'ять пунктів, пише Спорт.юа.

Після завоювання путівки на Євро-2020 іспанці стали переможцями групи 4 дивізіону А розіграшу Ліги націй УЄФА, і вийшли до плей-оф турніру. Провівши 6 зустрічей, вони здобули три перемоги, двічі зіграли внічию та зазнали однієї поразки. Набравши у підсумку 11 очок, збірна Іспанії залишила позаду себе команди Німеччини (9 пунктів), Швейцарії та України (по 6 очок).

Наприкінці березня цього року підопічні Енріке стартували у кваліфікації ЧС-2022. У першій грі вони вдома зіграли 1:1 з командою Греції, потім на виїзді переграли Грузію (2:1) та вдома виграли у Косова (3:1).

У ході безпосередньої підготовки до чемпіонату Європи іспанська команда провела лише один товариський матч. У піренейському дербі з Португалією вона зіграла внічию 0:0, після чого вирушила на карантин: коронавірусна інфекція була виявлена ​​у Бускетса та Льоренте. До слова, обидва гравці у майбутньому матчі на полі не з'являться.

Збірна Швеції

Підопічні Янне Андерссона у відборі на чемпіонат Європи 2020 року, як уже зазначалося, стали другими у групі F, яку, нагадаємо, виграли іспанці. Скандинави в 10 матчах набрали 21 очко, здобувши 6 перемог при трьох нічиїх та одній поразці. Єдину невдачу у кваліфікації вони зазнали на полі збірної Іспанії, програвши 0:3.

Навесні 2021-го шведи двома поєдинками взяли старт у відборі до ЧС-2022.

Навесні 2021-го шведи двома поєдинками взяли старт у відборі до ЧС-2022. Обидві гри виявилися переможними для «тре крунур»: вдома з рахунком 1:0 була переможена Грузія, а потім на виїзді була розгромлена команда Косова - 3:0.

Три переможних матчі шведська дружина провела під час збору перед Євро. Вона по черзі розібралася зі збірними Естонії (1:0), Фінляндії (2:0) та Вірменії (3:1).

Історія зустрічей

Команди провели між собою 9 поєдинків. На рахунку у іспанців 5 перемог, шведи виграли два матчі, ще дві зустрічі завершилися внічию.

Крайні очні зустрічі збірних відбулися у кваліфікації до Євро-2020. В Іспанії з рахунком 3:0 перемогли господарі, а у Швеції була зафіксована нічия 1:1.

Орієнтовні склади:

Іспанія: Сімон, Гарсія, Пау Торрес, Лапорт, Альба, Коке, Родрі, Тьягу Алькантара, Ферран Торрес, Ольмо, Морено.

Швеція: Нордфельдт, Лустіг, Ліндельоф, Еландер, Аугустінссон, Клаессон, Ларссон, Ольссон, Форсберг, Ісак, Берг.

Telegram Channel