Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Польська спортсменка продала олімпійську медаль, щоб допомогти українці (Відео)

Софія Ноцеті-Клепацька особисто відвідала хвору та принесла їй необхідні речі й гроші.

Фото Волиньпост.

Польська спортсменка продала олімпійську медаль, щоб допомогти українці (Відео)

Польська віндсерфінгістка Софія Ноцеті-Клепацька продала медаль, виграну на Олімпіаді в Лондоні, щоб допомогти хворій жінці, яка проживає у важких умовах в Україні

Як повідомляє «Інформаційне агентство ВолиньPost», 35-річна спортсменка виставила на аукціон бронзову медаль Олімпійських ігор в Лондоні (2012).

Польська спортсменка вже вдруге продала свою олімпійську медаль з Лондона.

Отримані від продажу гроші направила на допомогу хворій жінці старшого віку, яка має польське походження, й зараз у важких умовах проживає в Україні. Відомо, що жінка страждає від хвороби Паркінсона, крім того, більшу частину часу проводить у ліжку.
Софія Ноцеті-Клепацька особисто відвідала хвору та принесла їй необхідні речі й гроші. Також вона пообіцяла допомогти з інвалідним візком, аби жінка могла пересуватися.

Відзначимо, що польська спортсменка вже вдруге продала свою олімпійську медаль з Лондона. Вперше Софія Ноцеті-Клепацька зробила це, щоб допомогти хворій на муковісцидоз (кістозний фіброз) польській дівчинці. Однак тоді покупець, польський бізнесмен, повернув медаль спортсменці.

Читайте також у нас: Неймовірні танці рівнянина принесли йому в Італії три «золота» Кубка світу з танців на візках (Відео).

 

Telegram Channel