Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку трусили контрабандистів (Відео)

Оперативники вистежили склад, де мала розвантажуватися фура.

Фото ДПСУ.

У Луцьку трусили контрабандистів (Відео)

Під виглядом керамічної плитки вантажівка перевозила білоруські цигарки

У Луцьку оперативні співробітники Держприкордонслужби спільно з ДБР та УСР у Волинській області проводять невідкладні слідчі дії, пов'язані з припиненням контрабандної діяльності щодо незаконного переміщення тютюнових виробів білоруського виробництва з Республіки Польща. Про це інформує ДПСУ.

відео

Оперативники встановили, що двома вантажними автомобілями через пункт пропуску «Ягодин-авто» мають перевозити тютюнові вироби під виглядом інших товарів.

За документами у ній перевозили вантаж «керамічна плитка», насправді ж у транспортному засобі знаходилися тютюнові вироби.

Зокрема учора, одна з цих вантажівок прослідувала на в’їзд в Україну. За документами у ній перевозили вантаж «керамічна плитка», насправді ж у транспортному засобі знаходилися тютюнові вироби.

З метою відстеження місця складування цигарок було організовано оперативний супровід вантажівки до складського приміщення в м. Луцьк.

На даний час тривають невідкладні слідчі дії. Заходи проводять у взаємодії зі співробітниками ДБР та УСР у Волинській області.

Telegram Channel