Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Турійчанин привіз зі спартакіади три «золота» і одну «бронзу»

Із 13 видів – Василь Патращук взяв участь у трьох і продемонстрував дуже гарні результати.

Фото: Турійська громада.

Турійчанин привіз зі спартакіади три «золота» і одну «бронзу»

Днями команда «Волинь-Україна», в складі якої виступав Василь Патращук, повернулася із ХІІІ Відкритої Республіканської спартакіади для людей з інвалідністю «Поліські ігри» із сріблом

Сам же Василь виборов два перших і одне третє місце в індивідуальних видах змагань. Про це повідомляють на сайті Турійської громади.

Такі чудові результати волинська команда на чолі з капітаном Олександром Малиновським демонструє другий рік поспіль. Цьогоріч у Білорусь з’їхалося 18 команд, які мали змогу позмагатися у командних та особистих заліках у трьох категоріях: Т4, Т3, а також супроводжуючі.

Із 13 видів – Василь Патращук взяв участь у трьох і продемонстрував дуже гарні результати.

Із 13 видів – Василь Патращук взяв участь у трьох і продемонстрував дуже гарні результати: перемогу здобув у настільному тенісі (1-й клас) та грі бочча, а в стрільбі з лука зайняв почесне третє місце.

До слова, дружина Василя Оксана також долучилася до спартакіади і як супроводжуюча взяла участь у дігатлоні та естафеті, додавши балів у загальнокомандну скарбничку.

В результаті 269 набраних балів дали можливість нашій команді зайняти другу сходинку п’єдесталу пошани, пропустивши вперед лише команду господарів з Білорусі.

З собою подружжя Патращуків привезли не лише дипломи та медалі, а й позитивні враження. Особливо їх вразив високий рівень організації спартакіади, продуманість та доступність для людей з інвалідністю, а також ставлення організаторів до спортсменів.

Читайте також: Турійчани дев'ять років поспіль кращі в сфері декоративного та образотворчого мистецтва

Telegram Channel