Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Який колір iPhone 11 pro обрати?

Вибір кольору смартфона залежить тільки від переваг майбутнього користувача і його смаку.

Фото estore.ua.

Який колір iPhone 11 pro обрати?

Купуючи  iphone pro11, покупець стає власником компактного пристрою, що має прекрасні відео та фото можливості. Гарний корпус з матовим склом на задній панелі, рамка з хірургічної сталі, три камери і найпотужніший процесор в світі. Залишилося тільки підібрати колір. І тут починаються сумніви, якого кольору купити айфон 11.

Скло дуже міцне з обробкою подвійним іонним обміном.

Екстер'єр

Чутки, що блукають у мережі інтернет, виявилися правдою. Передня панель залишилася без змін. А ось ззаду покупця зустріне трикамерний модуль з виступаючим скляним обрамленням у вигляді прямокутника. Це не звично, але з часом може сподобатися.

 

Задня панель матова, що надає шляхетності, краси і практичності. Слід зазначити, що скло дуже міцне з обробкою подвійним іонним обміном. При падінні на підлогу або носінні в сумці не постраждає. Без чохла iphone 11 pro тримати в руках приємно, його шорстке покриття відмінно контактує з долонею. Але найбільш очікуваною є колірна гамма гаджета. В яких кольорах айфон 11 побачать користувачі?

Палітра кольорів

Смартфон даної моделі представлений в чотирьох кольорах:

  • темно-зелений. Поєднання матового виконання виглядає круто. Залежно від освітлення може сприйматися як синій колір або навіть чорний. Виглядає сучасно і стильно;

  • сріблястий. Багатьма сприймається як сірий з попелястим відтінком;

  • «сірий космос». Камери при такому відтінку майже непомітні. Це порадує тих, кому не до душі новий модуль;

  • золотий. Змінено відтінок, вийшов справжній Gold. Фіолетовий блиск відсутній. Органічно виглядає в чоловічій руці. Універсальний.

По-справжньому новим кольором виявився темно-зелений або Midnight Green. Тим, кому зелений колір не подобається, то і гаджет такого тону навряд чи буде радувати. Матове виконання золотого теж виглядає цікаво. Класичний чорний і білий, зелений, жовтий і червоний, але найпопулярніший колір айфона 11 – це фіолетовий.

Непростий вибір

Купуючи айфон, користувач вибирає функції, шукає огляди і його вміст, перевіряє продуктивність і т.д. Але головна плутанина приходить з вибором забарвлення. Безумовно, віддаючи чималу суму коштів, слід добре подумати про зовнішній вигляд гаджета. Кожному відтінку властива певна специфікація.

Кращим варіантом для тих, хто вважає за краще виглядати мужньо, стане темно-зелений колір. Чоловік з таким смартфоном буде виглядати як мачо. Фанати тренажерних залів чи спортсмени, які не упускають моменту показати свої м'язи і прес, можуть доповнити свій зовнішній образ смартфоном кольору Midnight Green. Це тон стриманий і більше схожий на сірий із зеленим відтінком. Якщо ще не вирішено, який колір айфон 11 вибрати, то варто спробувати новий темно-зелений.

Сріблястий колір ідеально підійде на додаток до привабливого і помітного образу. Він стильний, його виставляють напоказ. Матова поверхня задньої стінки білого кольору дає ефект атласу. «Яблучна» компанія представила цей відтінок для тих, хто хоче і знає, як можна залучити увагу громадськості. Шанувальникам білого кольору слід розглянути такий компроміс. Відколи й подряпини на такому смартфоні майже не видно, а відблиск металу робить його ще красивішим.

Space Grey або «сірий космос» призначається чоловікам і жінкам, професіоналам і аматорам. Любите відвідувати вечірки, тоді варто купити смартфон такого кольору. Найчастіше сірий смартфон вибирають чоловіки. Але якщо жінка любить чорний шоколад і готова кататися на мотоциклі верхи, то Space Grey її вибір теж. Як стверджують дизайнери, характер власника знаходить своє відображення і в особистих речах. На смартфоні такого відтінку не сильно помітні подряпини і відбитки пальців, а це передбачає успішний продаж. Не знаєте, який колір айфона вибрати на подарунок дитині? Розгляньте цей варіант, адже діти частіше користуються телефоном і частіше його кидають. Сірий став прекрасною заміною чорного кольору. Він виглядає по-діловому, презентабельно і вселяє довіру.

 

 Джерело: estore

Золото вибирають для вишуканих королівських образів. Виглядає золотистий смартфон розкішно, красиво, преміально. Такий девайс, звичайно, і коштує більше. Але, за розкіш доведеться платити. Його вибирають статусні персони або ті, які хочуть привертати увагу оточуючих. Глибоке покриття має мідно-золотистий відблиск, рідкісний і дорогий. Воно переливається перловим відтінком, а дзеркальна обробка дозволяє бачити своє відображення. Це не дешевий шик, колір не кричущий і не кидається в очі. Він може сподобатися і чоловікам, і жінкам. Явно королівський вибір і найпопулярніший колір айфон 11.

Привнести родзинку може чохол

Чохол для смартфона є не тільки відмінним способом захистити пристрій від можливих подряпин або пошкоджень, він може кардинально поміняти його забарвлення. У разі, якщо користувач вважає за краще демонструвати колір свого iphone 11 pro, можна придбати прозорий чохол. Він прекрасно впорається зі своїми завданнями, а колір телефону буде добре проглядатися.

Матеріали, з яких виготовляються чохли, можуть бути різними. Але найпопулярнішим вважається силіконовий чохол. Колірна палітра дає можливість підібрати чохол для свого смартфона на будь-який смак. Правильне поєднання відтінків може вигідно підкреслити колір гаджета, додати оригінальності та індивідуальності.

Вибір кольору смартфона залежить тільки від переваг майбутнього користувача і його смаку. Однозначної відповіді на питання, якого кольору купити айфон 11, немає. Слід вибирати той, який сподобався відразу, і не варто переживати, що можуть сказати навколишні або як проявить себе той чи інший колір в експлуатації. Вибір забарвлення завжди суб'єктивний, а тому ідеальним стане варіант, який сподобався майбутньому власнику. При цьому слід враховувати, що для прийняття такого рішення необхідно бачити телефон вживу, а не на зображенні або сайті.

Telegram Channel