Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинський кролик-прогнозист без вагань визначив переможця у матчі Туреччина - Уельс (Відео, анонс)

Збірні провели один з одним на різних рівнях шість очних зустрічей.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Волинський кролик-прогнозист без вагань визначив переможця у матчі Туреччина - Уельс (Відео, анонс)

Тільки перемога дозволить суперникам залишитися не теоретично у боротьбі за місце в плей-оф

У середу, 16 червня, у Баку на Олімпійському стадіоні відбудеться поєдинок Євро-2020 у групі А, в якому збірна Туреччини з'ясує відносини з командою Уельсу.

Прогноз нашого вухастого мольфара

Усім би таку впевненість та наполеглевість - наш редакційний кролик «Газети Волинь» не втомлюється робити сміливі та рішучі прогнози. З нами футбол дивитись цікавіше. Дізнавайтесь переможця гри у нашому відео.

До слова, результати вчорашніх матчів він усі вгадав. Не вірите? Переконайтесь.

Волинський кріль-мольфар знову на коні: справдився його прогноз щодо перемоги Португалії над Угорщиною (Відео)

Волинський кріль крутіший за Нострадамуса: Франція обіграла Німеччину, як і пообіцяв вухань (Відео)

Збірна Туреччини

Підопічні Шенола Гюнеша взяли старт на Євро-2020 зустріччю в Римі із фаворитом не лише попереднього квартету, а й, будемо відверті, всього турніру - збірної Італії. Поєдинок завершився розгромною поразкою турків - 0:3. В принципі, результат зустрічі виявився очікуваним, єдине - здивував підсумковий рахунок. Гравці збірної Туреччини могли обійтися менш неприємною невдачею. Але що є - то вже є.

По курсу у турецької дружини зустріч з валлійцями, в якій права на ще одну помилку вони вже не мають. Обнадіювати команду Гюнеша має той факт, що поразка від Італії - лише третя невдача у 21 останньому матчі. Так що, не такий вже й слабкий турецький колектив, як може здатися на перший погляд. Він не програв ані в жодному матчі стартового етапу відбору на ЧС-2022, який відбувся навесні цього року (Нідерланди - 4:2 вдома, Норвегія - 3:0 на виїзді, Латвія - 3:3 вдома), ані у спарингах напередодні Євро-2020 (Азербайджан - 2:1, Гвінея – 0:0, Молдова - 2:0).

Кадрових втрат у стані турецької команди немає.

Збірна Уельсу

Колектив Роберта Пейджа стартував на чемпіонаті Європи матчів зі швейцарцями у Баку, де, до речі, відбудеться і майбутня зустріч. Альпійці, нагадаємо, забили першими, повівши в рахунку у дебюті другого тайму, але в середині другої половини гри Мур паритет відновив - вийшла нічия 1:1. Для валлійців такий результат виявився позитивним, оскільки вони зіграли зі Швейцарією з позиції андердога, і за ідеєю мали б поступитися.

Під завісу групового турніру на збірну Уельсу чекає матч з Італією. Гра буде на порядок важче та складніше, ніж була зі швейцарцями. Тому, британці просто змушені покласти все на вівтар перемоги саме у майбутній грі з турками. Склад у них бойовий, згідно заявці на турнір. Потенціал багатьох виконавців у збірної Уельсу нітрохи не нижче, ніж у суперників. Головне - зіграти у хорошу командну гру із позамежною самовіддачею.

Історія зустрічей

Збірні провели один з одним на різних рівнях шість очних зустрічей. На рахунку у турків дві перемоги, три виграша у валлійців, один матч сильнішого не визначив.

В останнє на сьогодні вони зустрічалися аж у відборі до ЧС-1998. У Кардіффі була зафіксована нічия 0:0, а у Стамбулі господарі здобули тенісну перемогу - 6:4.

Орієнтовні склади:

Туреччина: Угурджан Чакир, Зекі Челік, Деміраль, Чаглар Сеюнджю, Умут Мерас, Дженгіз Ундер, Каан Айхан, Окай Йокушлу, Іфран Кахведжі, Хакан Чалханоглу, Бурак Йилмаз.

Вельс: Ворд, Робертс, Мефам, Родон, Девіс, Аллен, Моррелл, Бейл, Ремсі, Джеймс, Мур.

Telegram Channel