Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Кролик-прогнозист розсудив своїм вердиктом Італію та Уельс (Відео, анонс)

Для українців вигідно повболівати за суперників команди Манчіні.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Кролик-прогнозист розсудив своїм вердиктом Італію та Уельс (Відео, анонс)

Італія вже забезпечила собі прохід, тому її гра може бути непередбачувана

У неділю, 20 червня, в Римі на «Стадіо Олімпіко» відбудеться матч третього туру групового раунду чемпіонату Європи з футболу, у якому зіграють національні збірні Італії та Уельсу. Стартовий свисток румунського рефері Овідіу Хацегана пролунає о 19:00 за київським часом.

Прогноз нашого вухастого мольфара

Усім би таку впевненість та наполеглевість – наш редакційний кролик «Газети Волинь» не втомлюється робити сміливі та рішучі прогнози. Дізнавайтесь переможця цього матчу у нашому відеоексперименті.

Збірна Італії

Уже в перших двох турах групового етапу колектив Роберто Манчіні зумів запевнити нас у досить простому факті – ми спостерігаємо за грою одного з головних фаворитів на перемогу на Євро-2020. Надупевнена в своїх силах збірна Італії на своєму шляху абсолютно не помітила збірну Туреччини, що тоді ще здавалася грізною, у першому турі (3:0), після чого перемкнула увагу на Швейцарію, методично добивши суперника такою ж кількістю результативних ударів, пише Спорт.юа.

У підсумку, перед початком третього туру ми вже точно знаємо, що «Скуадра Адзурра» зіграє в плей-оф, але її остаточна позиція в турнірній таблиці все ще залишається відкритим питанням.

У підсумку, перед початком третього туру ми вже точно знаємо, що «Скуадра Адзурра» зіграє в плей-оф, але її остаточна позиція в турнірній таблиці все ще залишається відкритим питанням. Варіантів відповіді на нього не так вже й багато – всього два: або абсолютне лідерство, або другий рядок. Остання опція, до слова, перебуває в прямому спектрі інтересів колективу Андрія Шевченка, якщо Україна таки має намір виходити з групи з другої позиції в своїй групі (у чому ми точно не сумніваємося). Саме тому для нашого вболівальника є вкрай вигідним варіант повболівати за суперників команди Манчіні.

Збірна Уельсу

І вболівати за «червоних драконів» дійсно варто можна. Команда Роберта Пейджа ще під час свого стартового поєдинку проти Швейцарії (1:1) показала симпатичний футбол у другому таймі, але зустріч проти Туреччини стала вершиною упевненої гри з боку Уельсу, яка, багато в чому, була обумовлена ​​індивідуальними зусиллями Гарета Бейла. У цілому, турнір уже можна вважати успішним для цієї збірної, але без останньої риски на груповому етапі картина явно буде не повною.

Для виходу з першої позиції Уельсу необхідно виключно перемагати в майбутній грі, у той час як навіть один набраний бал із боку представників Британських островів відсіче Швейцарію від другого рядка. Єдиний варіант, який точно не влаштовує «червоних драконів», – поразка, хоча поточна форма їхнього суперника дозволить валлійцям уникнути практично будь-якої критики на свою адресу.

Читайте також: Ярмоленку з «Вест Гемомом» – не по дорозі? (Відео)

Орієнтовні склади

Італія: Доннарумма – Емерсон, Ачербі, Бонуччі, Толой – Локателлі, Жоржиньо, Барелла – Інсіньє, Іммобіле, К'єза.

Уельс: Уорд – Девіс, Родон, Мефам, Робертс – Аллен, Моррелл – Джеймс, Ремсі, Бейл – Мур.

Telegram Channel