Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Рівненщині 57-річний дядько віддухопелив дружину і намагався відкупитися від поліції сотнею «баксів»

От зловмисник!

Фото theidealist.ru

На Рівненщині 57-річний дядько віддухопелив дружину і намагався відкупитися від поліції сотнею «баксів»

Тепер відповідатиме ще й за це...

Поліцейські відділення №2 (м. Костопіль) Рівненського РУП задокументували протиправні дії 57-річного місцевого жителя, який, намагаючись уникнути адміністративної відповідальності надав поліцейським хабар, інформує rvnews.rv.ua.

Повідомлення про домашнє насильство з боку чоловіка надійшло до поліції від 59-річної костопільчанки близько 17 години 18 червня. 

Під час складання адміністративних матеріалів чоловік натякав на вирішенні питання на місці, про що неодноразово був попереджений про кримінальну відповідальність. Однак це правопорушника не зупинило — він поклав стодоларову купюру до службового автомобіля поліцейських. 

На місце події прибули інспектори групи реагування патрульної поліції. Під час складання адміністративних матеріалів чоловік натякав на вирішенні питання на місці, про що неодноразово був попереджений про кримінальну відповідальність. Однак це правопорушника не зупинило — він поклав стодоларову купюру до службового автомобіля поліцейських. 

Екіпаж СРПП одразу викликав на місце події слідчо-оперативну групу для документування злочину. Відтак, слідчі відділення поліції у місті Костопіль внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі. Грошові кошти вилучено. 

За вчинення домашнього насильства поліцейські склали на 57-річного правопорушника адміністративний протокол за за статтею 173-2 КУпАП. 

Читайте також: В Індії виявили ще один різновид коронавірусної зарази.

Telegram Channel