Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Горохівщині розшукують полісмена... (Відео)

«Спасибі за чудову службу, любов і справжню дружбу!».

Фото із сайту npu.gov.ua.

На Горохівщині розшукують полісмена... (Відео)

... щоб подякувати йому за Професіоналізм і привітати його з Днем народження

День 21 червня подарував усе своє проміння з нагоди зустрічі з 42-річчям горохівчанину, начальнику сектору превенції відділення поліції №2 (м.Горохів) Луцького районного відділу поліції ГУНП у Волинській області Петрові ОЛЕКСЮКУ.

Шановний Петре Анатолійовичу!

Ви – особистість, з якою завжди хочеться спілкуватися, бо є чоловіком слова і діла, колегою, який дорожить колективізмом, поважає друзів і обожнює свою чудову сім’ю. Ваша багаторічна служба була удостоєною багатьма нагородами, а за доброзичливу вдачу Ви маєте хороший авторитет в усіх, хто Вас знає.

Горохівський міський голова Віктор Годик нагороджує Грамотою за сумлінне виконання службових обов’язків Петра Олексюка.

На урочистості з нагоди Дня дільничного офіцера поліції Горохівський міський голова Віктор Годик нагородив Грамотою за сумлінне виконання службових обов’язків начальника сектору превенції відділення поліції №2 Луцького районного відділу поліції ГУНП у Волинській області Петра Олексюка. Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

 Ми вітаємо Вас, імениннику, з життєрадісним Днем народженням і бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я! Багатійте, Петре Анатолійовичу, родинним щастям, зірками на погонах і сяйвом радості!

Багатійте, Петре Анатолійовичу, родинним щастям, зірками на погонах і сяйвом радості!

Щиро з повагою – колектив відділення поліції №2 (м.Горохів) Луцького районного відділу поліції ГУНП у Волинській області й щирі друзі з газет «Волинь-нова», «Горохівський вісник» і сайту volyn.com.ua.

Нехай у подарунок Вам стане ще й ця пісня:

Читайте також у нас: «Ківерчанин підірвався на міні, рятуючи побратима: вижив і далі воює».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel