Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Кріль-прогнозист не сумнівається у перемозі лідера над аутсайдером у групі України (Відео, анонс, прогноз)

Турнірна ситуація для нідерландців дзеркальна тій, що у Північної Македонії.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Кріль-прогнозист не сумнівається у перемозі лідера над аутсайдером у групі України (Відео, анонс, прогноз)

Поєдинок без турнірного значення

Груповий етап Євро-2020 вийшов на фінішну пряму. У кожній з груп матчі третього туру будуть проходити паралельно. Хоча у випадку з матчем Північна Македонія - Нідерланди це не має особливого сенсу, оскільки цей поєдинок не буде мати ніякого турнірного значення - все буде вирішуватися в паралельному матчі між Україною та Австрією. Обидві гри розпочнуться о 19:00.

Прогноз нашого вухастого мольфара

Усім би таку впевненість та наполеглевість – наш редакційний кролик «Газети Волинь» не втомлюється робити сміливі та рішучі прогнози. Дізнавайтесь переможця цього матчу у нашому відеоексперименті.

Північна Македонія

Дебютант чемпіонатів Європи, збірна Північної Македонії, вже за підсумками двох турів втратила всі шанси на вихід в плей-оф. У разі перемоги в третьому турі над Нідерландами команда Ігоря Рістовскі може зрівнятися за набраними очками з Україною або Австрією, але кожній з цих команд буде поступатися за особистими зустрічами - останнього місця не уникнути, пише Спорт.юа.

При цьому сказати, що македонці з ганьбою вилітають з чемпіонату Європи, не можна.

При цьому сказати, що македонці з ганьбою вилітають з чемпіонату Європи, не можна. У першому турі дебютанти Євро довгий час тримали нічию з Австрією, і пропустили двічі лише в останні 15 хвилин матчу. Ну а матч з Україною, думаю, нікому зайвий раз нагадувати немає сенсу. Македонці знову програли, але видали дуже сильний другий тайм і добре попсували нерви всім українським любителям футболу.

Тепер же перед командою стоїть просте завдання: спробувати голосно грюкнути дверима на Євро-2020. Зробити це буде непросто - в суперниках збірна Нідерландів, з якою доведеться грати на її території, в Амстердамі. Хоча відсутність турнірної мотивації у підопічних Франка Де Бура дає Горану Пандєву і компанії надію на очки.

Нідерланди

Збірна Нідерландів увійшла до когорти збірних, які вже за підсумками двох турів забезпечили вихід в плей-оф, ще й з першого місця. Турнірна ситуація для нідерландців дзеркальна тій, що у Північної Македонії: або Україна, або Австрія ще можуть наздогнати Нідерланди по набраних очках, але у команди Де Бура над обома є перевага особистих зустрічей.

Читайте також: Невже у матчі Італія - Уельс визначився майбутній суперник України

З приводу виступів збірної Нідерландів на цьому Євро було багато побоювань: мовляв, і покоління не те, і тренер з сумнівним резюме, і недавні результати не вражають. Однак поки що у помаранчевих все в порядку - міцні суперники у вигляді України та Австрії нехай і не без зусиль, але обіграні.

На що будуть здатні нідерландці в матчах з топовими суперниками – надалі велике питання. А поки що Франк Де Бур може надати відпочинок основі і дати пограти резервістам в очікуванні матчів плей-оф - турнірне завдання на груповий етап вже виконано.

Telegram Channel