Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Кролик-прогнозист з патріотичних міркувань вибирав переможця у матчі Росія - Данія (Відео, анонс, прогноз)

Данії бажано виграти з якомога більшим рахунком.

COPENHAGEN, DENMARK - JUNE 17: The team of Denmark lines up ahead of the UEFA Euro 2020 Championship Group B match between Denmark and Belgium on June 17, 2021 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Martin Rose - UEFA/UEFA via Getty Images)

Фото із сайту sport.ua.

Кролик-прогнозист з патріотичних міркувань вибирав переможця у матчі Росія - Данія (Відео, анонс, прогноз)

Данія зберігає шанси пройти далі

Збірні Данії та Росії зустрінуться у третьому матчі групового етапу Євро-2020. Матч відбудеться 21 червня у Копенгагені. Росіяни задовольняться нічиєю, а данцям потрібна лише перемога.

Прогноз нашого вухастого мольфара

Усім би таку впевненість та наполеглевість – наш редакційний кролик «Газети Волинь» не втомлюється робити сміливі та рішучі прогнози. Дізнавайтесь переможця цього матчу у нашому відеоексперименті.

У групі F Бельгія виграла два матчі і вже забезпечили собі вихід в плей-оф. Команда Роберто Мартінеса спершу впевнено обіграла Росію, а потім впоралася з Данією. При цьому датчани в першому таймі виглядали набагато краще і змогли здивувати супротивника, проте в плані голів зуміли забити лише один м'яч, передає Спорт.юа.

Бельгія в другому таймі прийшла до тями, а вихід Кевіна де Брюйне допоміг здолати суперника 2:1 і вийти далі.

Данія, незважаючи на дві поразки, зберігає шанси вийти далі, але для цього потрібно перемагати Росію.

Данія, незважаючи на дві поразки, зберігає шанси вийти далі, але для цього потрібно перемагати Росію. Судячи з гри, їм це цілком під силу. Поразка від Фінляндії цілком можна списати на стрес після ситуації з Крістіаном Еріксоном. Та й наставник Данії Каспер Х'юлманд визнав, що збірна допустила помилку, коли погодилася в той же день дограти поєдинок.

Команда Росії в стартовому поєдинку без питань програла Бельгії, а в другому матчі з великими труднощами здолала Фінляндію 1:0. Фінам навіть вдалося забити швидкий гол, але його скасували через мінімальний офсайд.

З огляду на шанс пройти в плей-оф як третя команда, Данії бажано виграти з якомога більшим рахунком, тому що зараз у команди показник забитих-пропущених мінус 2.

У Росії серед проблем можна назвати пошкодження основного правого захисника Маріо Фернандеса. Гравець сильно впав на спину в минулій зустрічі і був замінений. Швидше за все, справа в обороні зіграє В'ячеслав Караваєв.

Читайте також: Чемодан - вокзал - Росія: що має статися, щоб збірна Росії вилетіла з Євро-2020

У датчан, крім Крістіана Еріксена, якого вже виписали з лікарні і відпустили додому, проблем зі складом немає.

Станіслав ЧЕРЧЕСОВ, головний тренер збірної Росії:

«У кожної команди є плюси і мінуси. Наше завдання - плюси нівелювати, мінусами скористатися. Якщо брати матч Данія - Бельгія, то було два різних тайми. У першому данці домінували, в другому Бельгія стала схожа на себе. Нас чекає непростий матч, до якого ми готуємося».

Каспер ЮЛЬМАНН, головний тренер збірної Данії:

«Всі гравці готові вийти і показати все, на що вони здатні. Ми ще не пройшли груповий етап, але готові до цього, щоб вийти до плей-оф. Всі чекають на матч з Росією. У нас є чітке уявлення про те, що нас чекає. Росія грала за різними схемами останні 15 матчів, і це одна з команд, які найскладніше зрозуміти».

Орієнтовні склади:

Росія: Сафонов, Барінов, Дівеєв, Джикія, Маріо Фернандес, Зобнін, Оздоєв, Караваев, Міранчук, Головін, Дзюба

Данія: Шмейхель, Меле, К'єр, Крістенсен, Васс, Дамсгор, Хейб'єрг, Ділейни, Поульсен, Корнеліус, Брейтвейт

Telegram Channel