Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
В’язень-втікач з Рівненщини намагався зґвалтувати дитину із сусідньої області (Відео)

Слідчі дії тривають.

Скріншот з відео.

В’язень-втікач з Рівненщини намагався зґвалтувати дитину із сусідньої області (Відео)

Подробиці інциденту встановлюються

В’язень-втікач із Рівненщини намагався зґвалтувати школярку із сусідньої Хмельницької області. Чоловік відбував покарання у виправному центрі поблизу Рівного. Рецидивіст сім разів судимий за крадіжки. Як йому вдалось втекти – розкаже Лілія Налапка.

Оксана – мама 12-річної дівчинки, яку намагались зґвалтувати. Дитина залишилась одна вдома, поки рідні були на роботі. Незнайомець, який гостював у сусіда, покликав її та попросив про допомогу.

Криків дівчинки не чув, лише побачив, як незнайомець втікає з кущів.

Вона мені каже, що він сказав проведи мене до дороги. Вона його провела, а далі він вже погрожував їй ножем і тоді вони туди далі пішли. Врятували її хлопці на мотоциклі, – говорить мама потерпілоїОксана Абрамович

На щастя, довести до кінця задумане чоловік не встиг. Його сполохали юнаки, які проїжджали поруч. Роман пригадує: криків дівчинки не чув, лише побачив, як незнайомець втікає з кущів.

Злякався, мабуть. Ми бачили що він по дорозі їхав туди велосипедом, – каже  місцевий житель Роман.

Читайте також: Вчитель на випускному зґвалтував школярку: поліція відкрила кримінал.

Її оглядало три професійні лікарі. Два  -у Нетішині, один – у Славуті. Сказали, що трохи зачепив. А так, він не встиг, – додає Оксана Абрамович.

Реклама Google

А це той самий підозрюваний. 45-річний Олег Костюк вже на лаві підсудних. Він – рецидивіст зі стажем. 7 разів його судили за крадіжки. Більше того, нині він теж повинен перебувати у виправному центрі, поблизу Рівного. Але звідти втік.

Засуджений прибув у Городищенський центр наприкінці січня. Відбував він покарання за злочини проти власності, тобто за крадіжки. Засуджених залучають до робіт за цивільно-правовими договорами. На одному з таких контрагентських об’єктів він утік, – розповів прокурор Рівненської окружної прокуратури Дмитро Биков.

За втечу ув’язненого притягнуть до відповідальності і співробітників Городищенського центру. Цим вже займається прокуратура. А от Олегу за скоєне тепер загрожує до 15 років за ґратами.

 

Telegram Channel