Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Ковелі відкрили Транскордонний центр діалогу культур (Фото)

Центр буде багатофункціональним комплексом.

Фото Ковельська міська рада.

У Ковелі відкрили Транскордонний центр діалогу культур (Фото)

Його будівництво здійснювалось у рамках програми транскордонного співробітництва ЄС «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020»

 

 Це має бути багатофункціональний комплекс, який займатиметься різноманітною діяльністю. Зокрема, організацією та проведенням змагань, фестивалів, спортивних та мистецьких свят, міжнародних зустрічей.

На важливу для міста подію прибуло чимало гостей - народний депутат України Ірина Констанкевич, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт, перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Ігор Чуліпа, Генеральний Консул Республіки Польща в місті Луцьку Славомір Місяк, ректор Таврійського національного університету ім.Вернадського Володимир Казарін.

 

 

На черзі в нас будівництво спортивної частини центру - спортивного ядра, на яке з державного бюджету виділили субвенцію в 20 млн грн

Також приїхали партнери по проєкту — делегації з білоруського та польського міст Щучин, де також відбувалось будівництво подібних об’єктів. На урочистості завітали гості з Варшави, Любліна, Легіоново, Торуня (Польща), української Сміли.

 

 За словами міського голови Ігоря Чайки, на черзі в нас будівництво спортивної частини центру - спортивного ядра, на яке з державного бюджету виділили субвенцію в 20 млн грн.

Реклама Google

«З наступного тижня почнеться розчищення Туріі, яка протікає поруч. Насправді це, хоч і ресурсно затратні, але приємні клопоти. Тому що вони - про поступ і розвиток.
Вірю в гарне майбутнє Транскордонного центру діалогу культур», - сказав голова.

 

 Читайте також: «Більш грибного краю, як Карпати і Волинь, немає»​.

 

 

Джерело: Ковельська міська рада.
Telegram Channel