Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Порошенко жорстко розкритикував ідею відділити тимчасово окуповані землі «стіною»

«Не за те українці віддавали і віддають до сьогодні свої життя».

Фото ЄС.

Порошенко жорстко розкритикував ідею відділити тимчасово окуповані землі «стіною»

Не за те віддають свої життя наші воїни

Ідея провести референдум про відділення тимчасово окупованих територій від України є злочинною, – про це під час виступу на форумі депутатів місцевих рад Прикарпаття заявив п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко. 

«Зеленський вже майже відверто говорить про те, що він хоче провести референдум, щоб позбутися Донбасу і Криму. Конституція напряму забороняє це. І ми – українці, ми – «Європейська Солідарність» – наголошуємо: ми не дамо навіть поставити це питання, щоб побудувати стіну між Україною і окупованими агресором територіями. Хоч стіну з Кримом, хоч стіну з Донецькою областю, хоч стіну з Луганською областю», – обурився Петро Порошенко. 

Ідея провести референдум про відділення тимчасово окупованих територій від України є злочинною

«Не за те українці віддавали і віддають до сьогодні свої життя. Бо й сьогодні українські Збройні Сили,  українське військо втратило героя», – говорить п’ятий Президент.

Читайте також: Порівнювати захоплення опозиціонера з операцією із щодо «вагнерівців» - як порівнювати 95-й квартал із 95-ю бригадою​.

Порошенко наголосив, що два роки політики «умиротворення» Путіна призвели до руйнування міжнародної коаліції на підтримку України, і це надзвичайний виклик, який стоїть перед нашою державою. 

Реклама Google

Джерело: Європейська солідарність.
Telegram Channel