Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Лучани у Тбілісі показали  виставу – позицію, яка об'єднує Грузію та Україну (Фото)

«46 ДОТИКІВ» про Україну і Грузію.

Фото з фейсбук-сторінки: Палац культури міста Луцька.

Лучани у Тбілісі показали виставу – позицію, яка об'єднує Грузію та Україну (Фото)

Керівник зразкової театральної студії «Бешкетники» Вадим Хаїнський учасник міжнародного проєкту в Грузії

В рамках проєкту в місті Ланчхуті впродовж місяця творилася українсько-грузинська вистава «46 ДОТИКІВ», режисер Отар Катамадзе.

В результаті маємо чудову виставу «46 ДОТИКІВ» про Україну і Грузію, про війну і свободу, про бородьбу за свободу в Грузії та Україні, виставу – позицію, яка об'єднує Грузію та Україну разом.

«За місяць вдалося максимально зануритися в постановку спектаклю, здійснити три прем’єрних покази і в той же час відчути атмосферу Батумі, відвідати стародавній Тбілісі, вдихнути запах гірського повітря, посмакувати грузинського вина, скуштувати справжню грузинську кухню. В результаті маємо чудову виставу «46 ДОТИКІВ» про Україну і Грузію, про війну і свободу, про бородьбу за свободу в Грузії та Україні, виставу – позицію, яка об'єднує Грузію та Україну разом. Насправді, ми маємо багато спільного, варто згадати Лесю Українку, а найголовніше, що нас поєднує - душевне тепло, гостинність, свободолюбство та відкриті серця» - ділиться Вадим.

«Ми сподіваємося на продовження українсько-грузинського проєкту і чекаємо показ спектаклю в Луцьку!» – зазначають у Палаці культури Луцька.

Реклама Google

Telegram Channel