Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
18-річна вагітна донька штовхнула матір і пішла спати, а на ранок знайшла її мертвою

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

18-річна вагітна донька штовхнула матір і пішла спати, а на ранок знайшла її мертвою

За словами правоохоронців, молода дівчина так вчинила, бо злякалася осуду родичів та сусідів

У Київській області 18-річна донька після сварки з матір'ю вирішила сховати її труп та закопала його у дворі. При цьому обставини смерті жінки залишаються для слідства незрозумілими.

Про це у п'ятницю, 2 липня, розповіли в поліції Київської області.

Про зникнення 56-річної господині однієї із садиб у селі Велика Бугаївка правоохоронцям 15 червня заявила її старша донька. Як з'ясували слідчі, напередодні зникнення жінка разом зі своєю молодшою вагітною донькою відпочивала у сусідів та вживала спиртне. Згодом родички повернулись додому і посварилися.

Під час сварки 18-річна донька штовхнула матір, а потім пішла спати.

Реклама Google

Під час сварки 18-річна донька штовхнула матір, а потім пішла спати. Коли ж вранці дівчина прокинулася, знайшла маму мертвою.

«Злякавшись осуду родичів та односельців, вона поховала матір на території домоволодіння, де правоохоронці й виявили тіло господині. Труп було направлено на експертизу, втім з'ясувати причини смерті не вдалося через різкі гнилісні зміни. Разом з тим, слідів насильницької смерті на тілі загиблої не виявлено», - повідомляють поліцейські.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Однак зараз поліція проводить додаткові поглиблені експертизи щодо встановлення причини смерті жінки.

Читайте також: Чоловік понад тиждень пив воду з криниці, де плавав труп його жінки (Фото).

Telegram Channel