Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Ярмоленко вибирає між двома турецькими клубами

Можливість пограти в цій країні бачиться для Андрія хорошим шансом показати себе.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Ярмоленко вибирає між двома турецькими клубами

Два турецьких гранди ведуть жваву боротьбу за право підписати українського вінгера

Атакувальний півзахисник «Вест Хема» та збірної України Андрій Ярмоленко, який напередодні з національною командою завершив виступи на Євро-2020, незабаром може перейти в один з турецьких клубів, пише Спорт.юа.

Інтерес до Ярмоленка проявляють два тамтешніх гранди.

Інтерес до Ярмоленка проявляють два тамтешніх гранди - «Галатасарай» і «Фенербахче», які хочуть скористатися готовністю «Вест Хема» відпустити українця за невелику компенсацію.

Відзначається, що Ярмоленко через свого агента вже веде активні консультації з приводу трансферу до Туреччини. Можливість пограти в цій країні бачиться для Андрія хорошим шансом показати себе.

«Галатасарай» вже зробив офіційну пропозицію Ярмоленку. У цьому клубі висловили готовність платити українцеві по 2,5 мільйони євро на рік. Після цього на горизонті виник «Фенербахче», де Ярмоленку пообіцяли вже 3 мільйони євро на рік.

Читайте також: Скільки заробила збірна Україна на Євро-2020

Відомо, що Ярмоленко відхилив пропозицію «Галатасарая», вважаючи, що варіант з «Фенербахче» є більш цікавим. Втім, остаточне рішення українець пообіцяв прийняти після закінчення виступів зі збірною України на Євро-2020.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в «Вест Хемі» Ярмоленко отримує близько 6 мільйонів фунтів на рік.

Telegram Channel