Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Пожежа у луцькій багатоповерхівці: що горіло (Фото)

Причина загорання наразі невідома.

Фото Суспільне.

Пожежа у луцькій багатоповерхівці: що горіло (Фото)

На щастя, ніхто не постраждав

У Луцьку на вулиці Кравчука, 1 в багатоповерховому будинку сталася пожежа. Як повідомили Суспільному очевидці, загоряння сталося в однокімнатній квартирі на п'ятому поверсі.

Факт займання у багатоповерхівці Суспільному телефоном підтвердила провідна фахівчиня ГУ ДСНС в області Віта Лукашевич. З її слів, рятувальники отримали повідомлення про пожежу о 14:42. На службу «101» зателефонував сусід, котрий повідомив про «дим з-під дверей у квартирі на п'ятому поверсі».

«Чоловік стукав до власників, проте ніхто не відповідав», – зазначила фахівчиня ДСНС області.

Вдома на момент події нікого не було, броньовані двері довелося вибивати. Згодом приїхала власниця помешкання, яка була на роботі. Лучанка припускає, що пожежа сталася через «несправну електропроводку».

Пожежа відбувалася у приміщенні кухні, де горіли хатні речі.

«Зачепило коридор, кухню, пошкоджено меблі та електротехніку. Які збитки – ще не рахувала», – зазначила жінка.

Реклама Google

Зі слів Віти Лукашевич, сусіди з приміщення повиходили, дим вже був відчутний у під'їзді. Працівники 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі трьох відділень прибули на місце події о 14:48.

«Рятувальники зайшли до квартири. Пожежа відбувалася у приміщенні кухні, де горіли хатні речі», – зазначили в ДСНС області.

Станом на 15:06 пожежу вдалося локалізувати. Повністю приборкали вогонь у приміщенні о 15:16. Причина пожежі, говорить Віта Лукашевич, наразі встановлюється.

Як розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік, внаслідок пожежі ніхто не травмувався. «Звернень не було», – говорить медик.

Читайте також: У квартирі в Рівному знайшли мертву жінку.

 

 

 

Telegram Channel