Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Майже 2000 кущів: на Волині виявили незаконні посіви маку

Тривають слідчі дії.

Фото Волинь Online.

Майже 2000 кущів: на Волині виявили незаконні посіви маку

Поліцейські продовжують активну роботу у протидії наркозлочинності

Лише за добу зафіксовано два факти зберігання наркотичних засобів на Володимирщині, окрім цього, виявлено незаконні посіви нарковмісних рослин, майже 2000 кущів маку, на Ковельщині.  

Учора, 8 липня, під час поверхневої перевірки 38-річного місцевого мешканця поліцейські виявили у нього напівсинтетичний наркотичний лікарський засіб метадон, вільний обіг якого заборонено. Наркотичну речовину чоловік замовив через пошту та тільки отримав своє відправлення. Задокументували факт правопорушення співробітники сектору кримінальної поліції спільно з працівниками управління боротьби з наркозлочинністю. Один блістер, в якому знаходилося 10 таблеток наркотичного засобу, правоохоронці вилучили.

У 44-річного громадянина поліцейський виявив поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною рослинного походження, ймовірно, канабіс.

Реклама Google

А от у Нововолинську дільничний офіцер поліції поліції на одній із вулиць помітив особу, яка поводилась підозріло. У 44-річного громадянина поліцейський виявив поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною рослинного походження, ймовірно, канабіс. Слідчі психоактивну речовину вилучили. 

За фактами незаконного зберігання наркотичних засобів розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Наркотичні речовини скерували на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Читайте також: У Рівному припинили канал розповсюдження наркотиків через Телеграм.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel