Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У місті на Волині найкращі випускники отримали по 10 тисяч гривень

Не даремно старалися.

Фото УП.

У місті на Волині найкращі випускники отримали по 10 тисяч гривень

Перед початком пленарного засідання восьмої сесії Володимир-Волинської міської ради відбулось відзначення випускників шкіл, котрі здобули високі результати у зовнішньому незалежному оцінюванні

П’ятеро уже колишніх учнів отримали від міського голови Ігоря Пальонки подяки та грошові премії, йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

Нагородження випускників відбувається в рамках місцевої програми підтримки талановитих дітей.

Як зазначив очільник громади Ігор Пальонка, нагородження випускників відбувається в рамках місцевої програми підтримки талановитих дітей. Відповідно до цього кожен нагороджений отримає по 10 тисяч гривень одноразової грошової премії.

Міський голова привітав випускників зі здобутими високими результатами при здачі ЗНО, побажав вступити до омріяних навчальних закладів та досягати подальших успіхів у дорослому самостійному житті.

Таким чином премією та подякою міського голови за значні успіхи нагороджено: ученицю загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Софію Станько ( здобула 589 балів з української мови та літератури, англійської мови та географії), випускника НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-ліцей» Назарія Цапа (589 балів з української мови та літератури, історії та географії).

Серед нагороджених і випускники Володимир-Волинської гімназії імені О. Цинкаловського: Максим Ярош (586 балів з історії, математики та географії),  Вікторія Шаран  (583,5 бали з з української мови та літератури, української мови та біології) та  Ольга Рарата ( 582 бали з української мови та літератури, української мови та англійської мови).

Читайте також: Двійнята з Луцька – одні з найуспішніших за результатами ЗНО.

Telegram Channel