Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку на мості утворилося провалля: дослідили як яма змінилася за 12 годин (Відео)

Це вже не жарти.

Фото Миколи Граба.

У Луцьку на мості утворилося провалля: дослідили як яма змінилася за 12 годин (Відео)

Стан мосту на вулиці Шевченка в обласному центрі Волині з кожним днем погіршується

У лютому міський голова Луцька Ігор Поліщук повідомив, що міст на вулиці Шевченка в обласного центру Волині  планують розширити – зробити там три смуги руху.  Проте наразі  до ремонту шляху не приступили, а міст щодня псується.

Ігор Поліщук повідомив, що міст на вулиці Шевченка в обласного центру Волині  планують розширити – зробити там три смуги руху.

«Що змінилось на мості Бена за 12 годин, зможете побачити на відео. І будьте обережні!» – написав у фейсбук-спільноті «АвтоАндони Луцька» Микола Граб. За словами автора, «проходячи через міст, коли ще поруч проїжджає автобус чи грузовий бус - стає чим далі - страшніше. Вібрація страшна, таке відчуття, що ти на листочку бумажки на воді, і тебе хвилями колихає!».

До речі, Микола Граб пройшовся даним мостом напередодні і зазначив, що не страшно, що руйнується верхнє покриття з асфальту, але біда, що одна з міжпрольотних плит кожного дня з новими, новими тріщинами. Бетон, з якого виготовили плити в 60-70 рр., вже давно вичирпав свій час, а плотність бетону = пресованому піску, який від вологи і сонця сиплеться.

«На мою думку, як би не було незручно для водіїв, в часи пік, потрібно пропускати мінімум по 5 авто в одному напрямку. В іншому випадку, не дай Боже, багато жертв!».

Читайте такожПростоїть рік чи день: міст по вулиці Шевченка у Луцьку в плачевному стані (Фото. Відео)

Ось такою яма була напередодні:

У коментарях користувачі, зокрема, зазначають: «Поки хтось на щучку своїм авто не пірне в Стир – нічого не буде». 

Telegram Channel