Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Думка експерта: я б повісив тренера збірної Англії прямо на Вемблі, – Леоненко про фінал Євро-2020

Родоначальники футболу поступилися суперникам в Лондоні на Вемблі в серії пенальті.

Фото із сайту obozrevatel.com.

Думка експерта: я б повісив тренера збірної Англії прямо на Вемблі, – Леоненко про фінал Євро-2020

У нього завжди є фаховий коментар на всі футбольні події

Колишній нападник «Динамо» Віктор Леоненко розкритикував головного тренера збірної Англії Гарета Саутгейта за оборонну тактику, обрану ним на фінал Євро-2020 проти Італії. Родоначальники футболу поступилися суперникам в Лондоні на «Вемблі» в серії пенальті.

Італійці грали сміливо, а місцеві – ні.

В ефірі програми «Великий футбол» на однойменному YouTube-каналі експерт заявив, що британська команда мала діяти набагато сміливіше, оскільки грала перед своїми вболівальниками.

«Саутгейт програв тактично. Раніше ця тактика гри від оборони проходила. Італійці грали сміливо, а місцеві – ні. Англійці показували футбол, який раніше був в Італії – забили гол, а далі руйнуємо та нічого не даємо. Уявіть, повний стадіон «Вемблі», і ти у себе вдома граєш від оборони. Як правило, ця тактика завжди програє. Вже приблизно зрозуміло, як Англія зіграла б у Римі. Я би повісив Саутгейта прямо на «Вемблі», – поділився своєю думкою Леоненко.

Читайте також: Вперше в історії: названо найкращого гравця Євро-2020

Нагадаємо, що родоначальники футболу відкрили рахунок на другій хвилині матчу, але дозволили суперникам відновити рівновагу в рахунку в середині другого тайму. Основний і додатковий час поєдинку закінчився внічию 1:1, а в серії пенальті італійці виявилися точнішими.

Telegram Channel