Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Троє рівнян на BMW X5 вкрали у львів’ян 800 тисяч гривень

План не вдався.

Фото ICTV.

Троє рівнян на BMW X5 вкрали у львів’ян 800 тисяч гривень

На Рівненщині підозрювані у розбійному нападі на львів’ян — під арештом

Учора, 15 липня, у Дубенському міськрайонному суді розглядалося клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою трьом жителям Рівненської області. Відповідно до ухвали підозрювані перебуватимуть 60 діб під вартою без права внесення застави, передає відділ комунікації поліції Рівненської області.

13 липня неподалік автозаправної станції на в’їзді у Дубно невідомі особи, погрожуючи двом львів’янам предметом, схожим на пістолет, незаконно заволоділи понад 800 тисячами гривень та втекли на позашляховику «BMW X5» у невідомому напрямку. 

Нагадаємо, 13 липня неподалік автозаправної станції на в’їзді у Дубно невідомі особи, погрожуючи двом львів’янам предметом, схожим на пістолет, незаконно заволоділи понад 800 тисячами гривень та втекли на позашляховику «BMW X5» у невідомому напрямку. 

Реклама Google

У результаті професійних та злагоджених дій працівників підрозділів поліції області правоохоронці менш як за дві години затримали трьох осіб, підозрюваних у вчиненні розбою, спрямованого на заволодіння майном в особливо великих розмірах. 

Нападниками виявилися жителі Рівненщини: 42-річний — з Рівненського району, 30-річний рівнянин та 28-річний житель Дубенського району.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України.

Читайте також: 10 волинян та 8 мешканців Рівненщини захворіли минулої доби на коронавірус.

Telegram Channel