Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині горіли два будинки та хлів

Фото slovoidilo.ua.

На Волині горіли два будинки та хлів

За день волинські рятувальники здійснили 48 виїздів

Учора рятувальники здійснили 48 виїздів для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів, проведення навчань та тренувань. Хибних викликів – 1, інформує ГУ ДСНС України у Волинській області.

Читайте також: У Ковелі пізно ввечері пожежники врятували хату від знищення вогнем 

Так, 20 липня о 22:24 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Бучин Любешівської селищної громади. О 22:54 пожежу локалізовано,  23:40 - ліквідовано рятувальниками 12-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та працівники місцевої пожежної охорони с. Судче. Причина пожежі встановлюється.

За декілька хвилин за викликом прибули чергові відділення 4-ої та 19-ої  Державних пожежно-рятувальних частин міста Ковеля. З’ясувалося, що пожежа виникла в перекритті кімнати.

О 22:35 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев’яної господарської споруди в селі Замлиння Вишнівської селищної громади. О 23:00 пожежа локалізована, о 09:20 – ліквідована. На місці події працювали рятувальники 10-ї ДПРЧ м. Любомль. Причина пожежі встановлюється.

О 22:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Богдана Лепкого в Ковелі горить цегляний житловий будинок. За декілька хвилин за викликом прибули чергові відділення 4-ої та 19-ої  Державних пожежно-рятувальних частин міста Ковеля. З’ясувалося, що пожежа виникла в перекритті кімнати. Пожежа локалізована о 23:08, ліквідована – о 23:12. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося врятувати будинок від знищення вогнем. Внаслідок пожежі пошкоджена покрівля на площі 10 м2. Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Telegram Channel