Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Володимирі-Волинському міняють старі трубопроводи у центрі міста

Розпочали заміну теплової мережі між житловими будинками на вулиці Роксолани, 8 та Тараса Шевченка, 8.

Фото volodymyrrada.gov.ua.

У Володимирі-Волинському міняють старі трубопроводи у центрі міста

У зв’язку з проведенням робіт тимчасово перекритий заїзд між будинками на вулиці Роксолани, 8 та Тараса Шевченка, 8 зі сторони будинку на вулиці Шевченка, 6

На комунальному підприємстві «Володимир-Волинськтеплоенерго» триває активна підготовка до опалювального сезону 2021-2022 років. У зв’язку із цим учора розпочали заміну теплової мережі між житловими будинками на вулиці Роксолани, 8 та Тараса Шевченка, 8, інформує Володимир-Волинська міська рада.

Така необхідність виникла внаслідок проведених гідравлічних випробувань, котрі показали «слабкі» місця тепломережі.

Необхідність заміни виникла внаслідок проведених гідравлічних випробувань, котрі показали «слабкі» місця тепломережі.

Працівники теплоенерго проведуть заміну старих трубопроводів на нові попередньо ізольовані, які прослужать десятки років.

Читайте також: Заклади освіти Володимирщини додатково отримають понад 6 мільйонів гривень

Керівництво комунально підприємства звертає увагу на те, що у зв’язку з проведенням робіт тимчасово перекритий заїзд між будинками на вулиці Роксолани, 8 та Тараса Шевченка, 8 зі сторони будинку на вулиці Шевченка, 6. Відповідні оголошення були розміщені заздалегідь.

Реклама Google

Адміністрація теплоенерго сподівається на розуміння і просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, адже працівники підприємства працють, щоб жителям міста було тепло та комфортно під час опалювального періоду. 

Telegram Channel