Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Заклади освіти Володимирщини додатково отримають понад 6 мільйонів гривень

Додатково виділено 178 тисяч гривень на заробітну плату працівників інклюзивно-ресурсного центру.

Фото pixabay.com.

Заклади освіти Володимирщини додатково отримають понад 6 мільйонів гривень

Відбулось засідання обласної бюджетної комісії, під час якої розподілили залишки освітньої субвенції

Додаткове фінансування у розмірі понад 6 мільйонів гривень невдовзі надійде в обласні заклади освіти округу, до якого входить Володимир-Волинський. Про це повідомив перший заступник міського голови, депутат обласної ради Ярослав Матвійчук, інформує Володимир-Волинська міська рада.

Сьогодні відбулось засідання обласної бюджетної комісії, під час якої розподілили залишки освітньої субвенції. Задяки додатковим коштам у Володимирі-Волинському буде відремонтовано дах спортзалу педагогічного коледжу, який нині в аварійному стані. Також розпочнеться будівництво сучасного спортивного майданчика біля будівлі коледжу.

Задяки додатковим коштам у Володимирі-Волинському буде відремонтовано дах спортзалу педагогічного коледжу. Також розпочнеться будівництво сучасного спортивного майданчика біля будівлі коледжу.

Покращаться умови для занять спортом і в обласному ліцеї «Центр освіти», адже з бюджету області буде виділено 600 тисяч гривень на переобладнання колишнього ангару під спортивну споруду.

Читайте також: Що і як ремонтують у Володимирі-Волинському

Додатково виділено 178 тисяч гривень на заробітну плату працівників інклюзивно-ресурсного центру. Окрім цього, надійдуть кошти на закупівлю кондиціонерів для Володимир-Волинського педколеджу та вищого професійно-технічного училища.

Telegram Channel