Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На сайті Олімпійських ігор тимчасово окупований Крим «відрізали» від України

Отак от.

Фото УНН.

На сайті Олімпійських ігор тимчасово окупований Крим «відрізали» від України

Це викликало обурення

На офіційному сайті Олімпійських ігор в Токіо тимчасово окупований Крим «відрізали» від материкової України лінією, передає УНН.

У спливаючому вікні Olympics - Cheer Zone між материковою Україною та тимчасово окупованим Кримом позначена межа.

Так, у спливаючому вікні Olympics - Cheer Zone між материковою Україною та тимчасово окупованим Кримом позначена межа.

Скандали навколо команди організаторів Олімпіади-2020

Відомо вже про декілька великих скандалів, пов’язаних з організаторами Олімпіади в Японії. Зокрема, 19 липня прохання про відставку подав призначений композитором церемонії відкриття Ігор 52-річний музикант Кейго Оямада. Після його призначення на цю посаду в японських ЗМІ з’явилися цитати з інтерв’ю, яке він дав одному з місцевих музичних журналів у 1994 році. У ньому Оямада зізнавався, що під час навчання в школі систематично знущався над однокласниками з обмеженими можливостями. При цьому він сміявся, описуючи свої вчинки. У результаті слова музиканта викликали обурення жителів Японії, які закликали відсторонити його від участі в церемонії відкриття Ігор. В оргкомітеті Олімпіади засудили дії Оямади, але заявили, що не відмовлятимуться від його музики для церемонії відкриття Ігор.

Також режисер церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор в Токіо 48-річний Кентаро Кобаясі покинув 22 липня свою посаду після скандалу.

Олімпійські ігри пройдуть з 23 липня по 8 серпня.

Читайте також: Українські тенісистки дізналися імена перших суперниць на Олімпіаді-2020.

Telegram Channel