Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Сусіди розповіли про волинянина, який вийшов з тюрми і забив матір

Трагедія сталася на Маневиччині.

Фото – ТСН.

Сусіди розповіли про волинянина, який вийшов з тюрми і забив матір

Як з’ясували копи, чоловік уже був напідпитку і взявся гамселити матір

У Маневичах на Волині 36-річний чоловік вийшов із в’язниці після вбивства батька і одразу після звільнення – вбив матір, стверджують у поліції. Побиту жінку без ознак життя на подвір’ї виявили сусіди.

Про це повідомляє з місця трагедії кореспондента ТСН Тетяна Хомич.

Чоловік наносив удари мамі дерев’яною палицею. «Швидка приїхала, сказала, що вона вже нежива. Ну, засвідчили», - кажуть сусіди.

Батька він вбив 12 років тому, тоді його засудили до семи з половиною років, однак звільнили достроково.

Говорити на камеру селяни не хочуть, не приховують: бояться за свої життя. Бо до цього чоловік вбив і батька, і відсидів за це. Кажуть, чоловік агресивний, особливо коли вип’є. У в’язниці він сидів вже удвічі, і двічі повертався додому достроково. І от востаннє звільнився кілька днів тому, матір якраз прийшла до нього провідати. Через що вони посварилися, поки слідчі не кажуть, говорять лиш, між сином та матір’ю виник конфлікт.

Як з’ясували копи, чоловік уже був напідпитку і взявся гамселити матір. Її він бив постійно, сусіди часто бачили жінку у синцях та із забоями. Батька він вбив 12 років тому, тоді його засудили до семи з половиною років, однак звільнили достроково. Потім молодик знову втрапив у в’язницю, начебто за крадіжку, і його знову відпустили раніше.

Читайте також: Лучанин, який вбив жінку і доньку, був тираном і часто знущався з них, – сусіди

«Що бив, то бив. Вона його так гляділа, всі гроші на нього, а собі таке», - розповідає знайома.

Нині за скоєне затриманому загрожує 10 років ув’язнення. Запобіжний захід обиратимуть завтра. Тим часом сьогодні у селі ховали його матір. Про неї відгукуються добре: вона була привітна, до сина ставилася добре, мала вищу юридичну освіту, але останнім часом зловживала спиртним.

Джерело: ТСН
Telegram Channel