Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Володимир-Волинський - у топ-5 за рівнем народжуваності на Волині

Медики, завдяки яким сотні жінок відчули щастя материнства.

Фото з фейсбук-сторінки: КП «Володимир-Волинське ТМО».

Володимир-Волинський - у топ-5 за рівнем народжуваності на Волині

Такі дані стали відомі під час звіту акушерсько-гінекологічної служби станом за 6 місяців 2021 року

За пів року у акушерському відділенні КП «Володимир-Волинське ТМО» народилося 263 дитини.

Пишаємося тим, що в акушерському відділенні КП «Володимир-Волинське ТМО» дуже низький рівень народжуваності шляхом кесарівського розтину (лише 15,9 відсотка). Більшість породіль народжують природним шляхом, що сприятливо впливає як на матусю, так і на новонародженого.

Завдяки професійності, чуйності та відповідальності наших лікарів за звітний період, на щастя, немає перинатальних втрат!

Його вводимо абсолютно безкоштовно за наявності у вагітної електронного направлення від лікаря-гінеколога нашої жіночої консультації.

Варто зазначити, що у нашому ТМО є Імуноглобулін антирезус Rho (D) людини, придбаний за бюджетні кошти. Його вводимо абсолютно безкоштовно за наявності у вагітної електронного направлення від лікаря-гінеколога нашої жіночої консультації.

Імуноглобулін людини рекомендовано після викиднів, абортів для вагітних з резус мінус групи крові, а також як профілактика під час вагітності та після пологів. Вагітній в терміні 28-32 тижні (за відсутності в її організмі антирезусних антитіл та алергічних реакцій на препарати крові) вводять антирезусний імуноглобулін, а також — після оперативних втручань при вагітності.

 

 На фото: завідувач акушерського відділення «Володимир-Волинське ТМО» Ірина Василівна Ткачук з колегою заслуженим лікарем України, акушер-гінекологом Романом Володимировичем Савкою, а також з колегами з Ковельського МТМО: головним лікарем пологового відділення Світланою Володимирівною Гаврилюк та завідуючою жіночої консультації Жук Тетяною Йосипівною.

Джерело: КП «Володимир-Волинське ТМО».
Telegram Channel