Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У місті на Волині зловили двох крадійок мобільних телефонів

Крадіжки скоїли вже судимі жінки.

Фото atpress.kz.

У місті на Волині зловили двох крадійок мобільних телефонів

У Володимирі-Волинському дві жінки вкрали телефони у двох чоловіків

У суботу до поліції звернувся 35-річний житель Івано-Франківської області із заявою про крадіжку мобільного телефона. Поліцейські протягом декількох годин встановили злодійку та вилучили викрадений телефон, інформує ГУ НПУ у Волинській області.

Поліцейські з’ясували, що під час відпочинку в парку «Слов’янський» у місті Володимирі-Волинську у чоловіка викрали мобільний телефон Samsung, вартістю 7500 тис. грн. Співробітники  кримінальної поліції встановили особу, що скоїла крадіжку. Це раніше судима 35-річна жителька села Суходоли. Телефон вилучили та повернуть законному власнику.

Під час відпочинку в парку «Слов’янський» у місті Володимирі-Волинську у чоловіка викрали мобільний телефон Samsung, вартістю 7500 тис. грн

Цього ж дня до поліції звернувся 35-річний житель Володимира-Волинського та повідомив, що у нього викрали мобільний телефон. 

Реклама Google

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили причетність до скоєння крадіжки 39-річної жительки смт Благодатне.  Жінка уже раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

Читайте також: У Луцьку вкрали Lexus

За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.  Триває досудове розслідування.

Telegram Channel