Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
П'ять причин вибрати камеру Dahua

Відеокамери серії WizSense вибирають професіонали

Фото bezpeka-shop.com.

П'ять причин вибрати камеру Dahua

П'ять причин вибрати камеру Dahua

На ринку відеокамер представлена ​​охоронна продукція багатьох компаній. Один з лідерів цієї галузі — Dahua Technology. Завдяки інноваційним технологіям та орієнтованості на рішення різних завдань продукти компанії популярні та продаються в більш ніж 180 країнах світу, зокрема в Україні.

Відеокамери компанії Dahua — сучасні пристрої, які вигідно виділяються на ринку.

Переваги камер Dahua різних серій

WizMind

Камери серії WizMind вирізняє:

  • Висока точність.
  • Надійність.
  • Вичерпна функціональність.

Пристрої серії WizMind — вибір професіоналів, які зацікавлені у високоякісних інноваційних технологіях. В роботі пристроїв реалізовані сучасні технології штучного інтелекту, в яких використані передові алгоритми глибокого навчання.

Надійність досягається шляхом суворого відбору компонентів і ретельного тестування роботи пристроїв. У серії WizMind зроблений акцент на функції розпізнавання людей і транспорту. Також реалізований ряд додаткових можливостей, таких як розпізнавання автомобільних номерів, отримання метаданих з відео, високоточне безконтактне вимірювання температури та ін.

WizSense

Камера Dahua в Bezpeka-Shop.com серії WizSense вирізняється:

  • Використанням штучного інтелекту та алгоритмів глибокого навчання.
  • Простотою настроювання та використання.

Відеокамери серії WizSense вибирають професіонали, для яких важливий баланс функціональності та витрат. У пристроях використовуються спеціалізовані мікропроцесори, оснащені алгоритмами глибокого навчання.

Відеокамери з точністю виявляють людей і швидко знаходять задані об'єкти, що збільшує ефективність системи відеоспостереження. Налаштування багатьох функцій відбувається одним натисканням кнопки, а поєднання з доступною ціною робить камери WizSense оптимальним вибором.

Lite

Камери серії Lite вирізняє:

  • Оптимальне співвідношення ціни і якості.
  • Широка функціональність.
  • Гнучкість застосування для різних сценаріїв.

Продукція серії Lite призначена для людей, які хочуть придбати бюджетну модель. Лінія охоплює відеокамери циліндричної та купольної форм. Камери характеризуються надійністю і високою чутливістю і роздільною здатністю.

Залежно від потреб доступні моделі з інтелектуальною функцією контролю зони та перетину лінії, виявлення аномалій, зокрема закриття об'єктиву, зміна напруги, помилка або заповнення SD-карти, несанкціонований доступ та ін.

Чому варто вибирати камери Dahua

Відеокамери компанії Dahua — сучасні пристрої, які вигідно виділяються на ринку. З лінії камер Dahua в Bezpeka-Shop.com можна вибрати відповідну.

Продукція компанії в порівнянні з іншими виробниками вирізняється низкою переваг:

Штучний інтелект: у відеокамерах Dahua використовується штучний інтелект і алгоритми глибокого навчання, що розширює базові функціональні можливості та гарантує високу точність розпізнавання людей і об'єктів.

Вибір: різноманітність моделей, орієнтованих на рішення конкретних завдань, дає змогу вибрати оптимальне співвідношення ціни і якості.

Функціонал: залежно від моделі в камерах передбачений функціонал від необхідного до вичерпного.

Зручність: відеокамери легко встановлюються і налаштовуються, з їх допомогою реалізують різні сценарії.

Надійність: провідні позиції на охоронному ринку дають змогу компанії використовувати надійні комплектувальники та ретельно перевіряти обладнання.

Telegram Channel