Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Найцікавіші родинні види спорту

 Великим родинам значно легше зібрати команду, гравців, а інколи навіть дві, щоб змагатися між собою та наближатися до спортивних досягнень.

Фото sport-hunter.com.ua.

Найцікавіші родинні види спорту

Кожна сім’я інколи постає перед питанням: провести вихідний під телевізором чи надати перевагу активному відпочинку. Якщо хочете згуртувати родину навколо веселої гри, на вас чекає безліч приємних спогадів і класних фотографій. Ми поспілкувалися з консультантами інтернет-магазину одягу Sport Hunter про види спортивного відпочинку, які точно сподобаються всім членам родини

Спорт може бути доступним для всіх

Щоб активно й цікаво провести час разом, знадобиться мінімум спорядження. На сайті https://sport-hunter.com.ua/ ви знайдете все необхідне для занять спортом: зручний одяг, що дає тілу дихати, правильне взуття, м’ячі, спортивні аксесуари, пляшечки для води тощо.

Для перших «експериментальних» занять можна взяти й бюджетні рішення, та якщо спорт захопить вас із близькими, надайте перевагу якісним речам – це допоможе покращити спортивні досягнення.

Коли обрали дозвілля на кшталт сплаву на байдарках, сап-серфінгу чи велосипеду, зачекайте з придбанням обладнання. Придивіться до прокатних моделей, визначте оптимальні характеристики, відчуйте, що саме цей вид спорту для вас, і вже тоді починайте шукати вигідні пропозиції від продавців.

Переваги сімейних велозаїздів

Для фанатів подорожей оптимальним вибором стануть веломандри – так ви побачите свою країну без витрати грошей на трансфер. Якщо у вас малі діти, обов’язково беріть їх із собою та привчайте до активного відпочинку й любові до природи.

Щоб кататися на далекі чи малі відстані, окрім велосипедів, знадобиться:

  • велосипедна одежа. Віддайте перевагу шортам із «памперсом» і синтетичній велофутболці – так ви почуватимете себе комфортно за будь-яких погодних умов;
  • набір сумок і баулів для дальніх подорожей. Рюкзаки, до яких ми звикли, стануть справжньою
  • карою для тих, хто наважиться подолати більше ніж 70–80 км на день;
  • ємкості для води. Обов’язково потурбуйтеся про запас рідини, адже пити при навантаженнях треба понад 2 літри на день.

Катаючись на велосипедах навіть у вихідні, ви можете весело й цікаво проводити час разом із близькими та підтримувати гарну фізичну форму. Скоріш за все, вам закортить відвідати місця якомога далі від міста, тож велосипеди стануть провідниками до культурних й історичних пам'яток.

Командні ігри для дорослих і дітей

 

 Великим родинам значно легше зібрати команду, гравців, а інколи навіть дві, щоб змагатися між собою та наближатися до спортивних досягнень.

Чимала компанія має більший вибір спортивних розваг: футбол, баскетбол, волейбол, гра у вибивного, фрізбі тощо.

Проте якщо сім’я невеличка, немає приводу відмовлятися від командних ігор – долучайте до розваг друзів або родичів. А щоб простіше було орієнтуватися у змаганнях, замовте спортивний одяг родинних кольорів. Суперники будуть у захваті від творчого підходу до гри й оцінять красиву й зручну форму на ваших гравцях.

Telegram Channel