Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Пам’ятники у Володимирі-Волинському святково вбрали (Фото)

Пам'ятник Тарасу Шевченку.

Фото із офіційного сайту Володимира-Волинського.

Пам’ятники у Володимирі-Волинському святково вбрали (Фото)

До святкування Дня міста активно чепурять не лише парки, вулиці та сквери, а навіть і пам’ятники, котрі вбрались по-святковому. 27 липня працівники культури міськвиконкому почали прикрашати пам’ятники відомих постатей в ошатний одяг

Про це йдеться на сайті міста.

Таким чином червоний плащ та сорочка з туристичним логотипом міста прикрашає короля Данила, пам’ятник котрому знаходиться у сквері навпроти автостанції. У біло-сірій одежині вбраний Тарас Шевченко у парку «Слов’янський». Святковий стрій підготували і для пам’ятника князю Володимиру.

 

 

  Організатори  акції впевнені, що такі ошатні князі та Кобзар додадуть гарного настрою містянам та привернуть їхню увагу до пам’ятників, повз яких вони щодня проходять.

Організатори  акції впевнені, що такі ошатні князі та Кобзар додадуть гарного настрою містянам та привернуть їхню увагу до пам’ятників, повз яких вони щодня проходять. Та й на фоні таких незвичних інсталяцій, безумовно, вийдуть гарні світлини. 

Читайте також: У селі на Волині селяни вірять у чудодійність кам’яного хреста, який постійно збільшується в розмірах (Відео).

 

 

 

Telegram Channel