Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У місті на Волині – нові керівники освіти та культури

Фото сайту Нововолинської міської ради

У місті на Волині – нові керівники освіти та культури

Після тривалих дискусій і різних суперечок у шахтарському місті врешті пройшли конкурси на заміщення вакантних посад начальника управління освіти та відділу культури.

За результатами конкурсу, освітянами  керуватиме Сергій Мороз, який, за фахом вчитель іноземних мов, з 2011 року й дотепер очолював Нооволинський ліцей №1. Серед досягнень – участь у Всеукраїнських проєктах та навчальній програмі «eTwinning», співпраця з Корпусом Миру США.

 Посаду очільниці нововолинської культури обійняла Марія Душук, котра досі  працювала у дошкільному навчальному закладі №6 та у Нововолинській дитячій школі мистецтв викладачем хору, вокалу та бандури. Пані Марія та її юні вихованці неодноразово перемагали у фестивалях-конкурсах всеукраїнського та міжнародного рівнів, зокрема, «Kalinove Grono» та «Краківські Скарби». Стали призерами фонду «Sandler»й внесені до державного реєстру рекордів України. Марія Душук – учасник VIII Міжнародної науково-практичної конференції «Управління проектами та креативна індустрія».

   У стінах міської ради відбулося їх офіційне представлення.          

 У стінах міської ради відбулося їх офіційне представлення.

 Щодо попередніх керівниць, то нова влада не побачила доцільності у продовженні співпраці з ними. До речі, попередня головна освітянка Нововолинська Ольга Лакиш працює в освітянській сфері в одній з територіальних громад Волині, керівник культури Інна Левкова залишилася з колективом міського палацу культури.                                               

Читайте такожПорошенко у річницю Хрещення Руси-України: це був не лише вибір віри, але й вибір цивілізації

Telegram Channel