Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцькому районі службовий собака розшукав двох грабіжників

У селищі Олика Луцького району двоє невідомих посеред вулиці напали на 32-річного місцевого жителя.

Фото ілюстративне.

У Луцькому районі службовий собака розшукав двох грабіжників

Двоє молодиків з Луцького району вночі побили жителя селища Олика і відібрали в нього телефон і смартгодинник. Зловмисників допоміг розшукати службовий собака

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У ніч на четвер, 28 липня, у селищі Олика Луцького району двоє невідомих посеред вулиці напали на 32-річного місцевого жителя. Під приводом запалити сигарету зловмисники побили потерпілого та відібрали у нього мобільний телефон і смартгодинник.

Для пошуків зловмисників залучили кінологів та службову собаку. Поліцейські за гарячими слідами встановили та затримали правопорушників. Ними виявилися двоє жителів Луцького району – 23 та 17 років. До слова, старший раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

У селищі Олика Луцького району двоє невідомих посеред вулиці напали на 32-річного місцевого жителя.

Викрадені речі вилучили.

За вчинення грабежу затриманим загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі. Триває слідство.

Нині вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, 19 липня до Ковельського районного управління поліції надійшла заява від 55-річної ковельчанки про пограбування.

Зі слів жінки, надвечір на одному із дачних масивів міста Ковеля чоловік підійшовши до підсобної споруди, забрав мобільний телефон жінки та зник у невідомому напрямку. Сума збитків становить 3 тисячі гривень.

Оперативники встановили, що до вчинення грабежу причетний житель Турійщини. До слова, чоловік нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Реклама Google

Викрадену річ поліцейські вилучили та повернуть власнику.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Чоловіку оголосили про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.

Читайте також: Допомогли відеокамери: затримали ковельчанина за вчинення грабежу.

 

 

 

 

Telegram Channel